Treissi na zielono cz.2
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś ależ Ty pięknie te fotki roślinek nam przedstawiasz. Jestem pod wrażeniem.
Kalatea widzę, że nie przynosi wstydu, grzeczna dziewczynka. Chociaż powiem Ci, że mnie od jakiegoś czasu jej mamusia gra na nerwach. Mimo moich starań i dopieszczania i tak zawsze schną jej dolne listki.
Hibiskusowe dzieciaczki słodziutko rosną. Oby tak dalej a będą cieszyły wkrótce nasze oczy ich piękne kwiaty
Kalatea widzę, że nie przynosi wstydu, grzeczna dziewczynka. Chociaż powiem Ci, że mnie od jakiegoś czasu jej mamusia gra na nerwach. Mimo moich starań i dopieszczania i tak zawsze schną jej dolne listki.
Hibiskusowe dzieciaczki słodziutko rosną. Oby tak dalej a będą cieszyły wkrótce nasze oczy ich piękne kwiaty

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
Podpisuję się pod słowami Ewy ;) Świetnie to wygląda 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wczoraj mnie nie było a tu tyle miłych słów
Dziękuję w imieniu swoim i roślinek
Kasiu żadna z roślinek od Ciebie wstydu nie przynosi - wszystkie mają się znakomicie. Zamio już niedługo pokaże swoje pierwsze listki

Jagódko z hibków jestem mega zadowolona. Wkońcu udało mi się ukorzenić kilka kolorków. Niestety nadal nie udało się z wymarzonym żółtym kolorkiem
Jadziu z Twoim fikusem na pewno będzie dobrze. Ale na wszelki wypadek będę trzymała kciuki
Inag rzeczywiście maluszków trochę się nazbierało. Nie wszystkie pokazywałam. A obiecywałam sobie, że na razie stop
Agii zrobienie takich zdjęć nie jest wcale takie trudne. Zajrzyj do wątku Ani -Raczka (na off-top). Ania zrobiła obrazkową instrukcję jak zrobić wiele fajnych rzeczy ze zdjęciami
Olu o jakie fikusy Ci chodzi?
Sabinko w tajemnicy Ci powiem, że 2 maluchy hibciowe mają już pączki. Jednak obawiam się, że jeszcze na nie zawcześnie i nie dadzą rady utzymać tych pączusiów. Ale wiosna już blisko, więc myślę, że długo nie będzie trzeba czekać
A tu niepokazywana gloksynia dziwoląg
Pierwszy raz widzę, żeby ten kwiat rósł tak wysoko i liście miał w takich odstępach. Do tego od dawna ma dużo pąków, ale nie chce pokazać ani jednego kwiatuszka. A tak chciałabym wiedzieć jaki ma kolorek

Kasiu żadna z roślinek od Ciebie wstydu nie przynosi - wszystkie mają się znakomicie. Zamio już niedługo pokaże swoje pierwsze listki

Jagódko z hibków jestem mega zadowolona. Wkońcu udało mi się ukorzenić kilka kolorków. Niestety nadal nie udało się z wymarzonym żółtym kolorkiem

Jadziu z Twoim fikusem na pewno będzie dobrze. Ale na wszelki wypadek będę trzymała kciuki

Inag rzeczywiście maluszków trochę się nazbierało. Nie wszystkie pokazywałam. A obiecywałam sobie, że na razie stop

Agii zrobienie takich zdjęć nie jest wcale takie trudne. Zajrzyj do wątku Ani -Raczka (na off-top). Ania zrobiła obrazkową instrukcję jak zrobić wiele fajnych rzeczy ze zdjęciami

Olu o jakie fikusy Ci chodzi?
Sabinko w tajemnicy Ci powiem, że 2 maluchy hibciowe mają już pączki. Jednak obawiam się, że jeszcze na nie zawcześnie i nie dadzą rady utzymać tych pączusiów. Ale wiosna już blisko, więc myślę, że długo nie będzie trzeba czekać

A tu niepokazywana gloksynia dziwoląg

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Trzymam kciuki, za Twoją cierpliwość do gloksynii. Może wkońcu kiedyś zdecyduje się pokazać nam kwiatuszka
No, a zamek, pozytywnie mnie zaskoczył. Jestem z niego dumna
A tak na poważnie to zasługa nowej opiekunki. Masz łapki do kwiatuchów

No, a zamek, pozytywnie mnie zaskoczył. Jestem z niego dumna

A tak na poważnie to zasługa nowej opiekunki. Masz łapki do kwiatuchów

Moje doniczkowce i sukulenty