Zieloni przyjaciele Kati
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 lut 2009, o 12:36
Tak sie zastanawiam gdzie dostac taka roslinke ,hmmm spradze na allegro :okati-1976 pisze:Martynko, z reguły jest to bezproblemowa roślinka. Należy jednak pamiętać o kilku zasadach.
Utrzymywać stałą wilgotność podłoża(nie mokro ale delikatnie wilgotne)
Wilgotne powietrze, nie lubi suchego powietrza, uwielbia zraszanie
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko, ileż gości.
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.
Z moich spostrzerzeń wnioskuje, że wiosna już tuż tuż. U mnie większość roślin wybudza się z zimowego snu co bardzo mnie cieszy. Wreszcie jest w nich życie

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.
Z moich spostrzerzeń wnioskuje, że wiosna już tuż tuż. U mnie większość roślin wybudza się z zimowego snu co bardzo mnie cieszy. Wreszcie jest w nich życie

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Jagódko
dziękuję za te "okazy". na razie to jeszcze takie mini okaziki
JadzieńkoTobie również dziękuję za miłe słowa. Sklep hmm. Jeszcze nie teraz. Najpierw muszę nauczyć się rozmnażania kaktusów z nasion
Potem pomyślimy. Pokażę tą moją setkę ale chyba na fotce grupowej bo jakbym zaczęla je dodawać pojedyńczo to fotosik mógłby się zbuntować 

JadzieńkoTobie również dziękuję za miłe słowa. Sklep hmm. Jeszcze nie teraz. Najpierw muszę nauczyć się rozmnażania kaktusów z nasion

- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Kasiu, nie potrafię zdecydować, która z Twoich roślinek podoba mi się najbardziej.
Pilea i koleusik rosną jak na drożdżach, zapału do kwitnienia Twej begonii można tylko pozazdrościć, a takich figli, jakie Ci fikus spłatał życzę sobie codziennie dziesięć.
Dobrze, że przynajmniej kaktusomania omija mnie szerokim łukiem.

Dobrze, że przynajmniej kaktusomania omija mnie szerokim łukiem.

- kati-1976
Sabinko, miło mi słyszeć tak cieplutkie słowa.Dziękuję, kochana jesteś
Połaskotana Waszymi miłymi wypowiedziami postanowiłam pokazać jeszcze kilka moich roślinek

To trzykrotki i zebrinki od forumek. Rosna sobie powoli, ale niestety z braku słoneczka wyciągają się tragicznie

A to moje największe utrapienie. Wieczne buntownice, którym za nic nie mogę dogodzić
A to mój najukochańszy i najdroższy kwiatek(ananasik
)ze wszystkich.
Troszkę się przykurzył, więc trzeba mu bylo zrobić porządną kąpiel

Połaskotana Waszymi miłymi wypowiedziami postanowiłam pokazać jeszcze kilka moich roślinek

To trzykrotki i zebrinki od forumek. Rosna sobie powoli, ale niestety z braku słoneczka wyciągają się tragicznie

A to moje największe utrapienie. Wieczne buntownice, którym za nic nie mogę dogodzić

A to mój najukochańszy i najdroższy kwiatek(ananasik

Troszkę się przykurzył, więc trzeba mu bylo zrobić porządną kąpiel

- kati-1976
Carolu, na tą hydroponikę bym nie wpadła
Fajne porównanie
Anetko, tego zarywania właśnie się obawiam. Mam jedynie nadzieję, ża zbyt wcześnie nie zacznie. Chociaż patrząc na to jak się rozwija to kto wie

Anetko, tego zarywania właśnie się obawiam. Mam jedynie nadzieję, ża zbyt wcześnie nie zacznie. Chociaż patrząc na to jak się rozwija to kto wie

- kati-1976
No to ja już na Twoim miejscu Anetko zaczęła bym go pilnować.
Mój urwisek ma 2 latka i 4 miesiące, więc jeszcze mogę być spokojna.

Mój urwisek ma 2 latka i 4 miesiące, więc jeszcze mogę być spokojna.