Nowy ogród Jacka
wielka różnorodność i naturalność panuje w Twoim ogrodzie, bardzo mi się podoba
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, gęsiówki są łatwe w uprawie więc polecam je na skalniak. I chętnie pomogę, jeśli będziesz miała jakieś pytania odnośnie tego tematu. A jeśli któraś roślina z prezentowanych Ci się spodoba, to pisz
Mam nadzieję, że zobaczyłaś kolejne moje gęsiówki
Witaj Urszula i bardzo dziękuję za wizytę i miłe słowa, jakie napisałaś. Zapraszam częściej

Witaj Urszula i bardzo dziękuję za wizytę i miłe słowa, jakie napisałaś. Zapraszam częściej

- JacekP
Witaj Geniue-genia pisze:Witaj Jacku no i widzisz jak ja mało wiem co mam, wiedziałam że gęsiówkę jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to wiem że ją mam no i w zeszłym roku dokupiłam gęsiówkę różową jasną i ciemną oczywiście nazw nie spisałam no i nie wiem czy przezimowała musiałabym wyjść do ogrodu zobaczyć.
Genia

- JacekP
Witaj Agnieszko! Tak, zgadzam się z Tobą co do gęsiówek. A czy też się u Ciebie wyciągają i "łysieją"?AGNESS pisze:Witaj Jacku , gęsiówki prześliczne, bardzo je lubię mam kaukaską- tworzy cudowne poduchy, nawet jak nie kwitnie, to jest bardzo ozdobna
Jestem bardzo ciekawy Twojego ogródka i mam nadzieję, że nam go wkrótce zaprezentujesz

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku cieszę się bardzo, że zaglądasz do moich wątków, miło mi bardzoJacek P.... pisze:Witaj Agnieszko! Tak, zgadzam się z Tobą co do gęsiówek. A czy też się u Ciebie wyciągają i "łysieją"?AGNESS pisze:Witaj Jacku , gęsiówki prześliczne, bardzo je lubię mam kaukaską- tworzy cudowne poduchy, nawet jak nie kwitnie, to jest bardzo ozdobna
Jestem bardzo ciekawy Twojego ogródka i mam nadzieję, że nam go wkrótce zaprezentujeszPrzyznam się, że nie jestem fanem domowych roślin, choć i te posiadam, dlatego nie udzielam się zbyt wiele w Twoim wątku
Ale odwiedzam Cię regularnie

- JacekP
Agnieszko, to czekamy z niecierpliwością, żeby zobaczyć Twój ogród
Jeśli lubisz "zielone poduszki" to na pewno masz też skalnice, floksy szydlaste czy zawciągi
A i niektóre goździki tworzą piekne zwarte kępy.
Geniu, cieszę się, że Twoja gęsiówka dobrze przetrwała zimę. Oby jak najmniej było strat
Rozumiem Cię w sprawie skalniaka. Choć wiedz Geniu, że powierzchnia skalniaka jest na ogół większa od płaskiego terenu więc można na niej zmieścić dużo roślin. No może nie więcej, bo jednak sporo miejsca zajmują kamienie... Z dumą patrzę na te okazy, które zwiozłem w piątek.
Witam miłośniczkę gęsiówek
Ido, szukasz Geni
Chyba się dopiero co spotkałyście
Więc pozwól Geni pospotykać się z innymi
Przy okazji wydało się, co Genia ma na obiad 

Jeśli lubisz "zielone poduszki" to na pewno masz też skalnice, floksy szydlaste czy zawciągi

Geniu, cieszę się, że Twoja gęsiówka dobrze przetrwała zimę. Oby jak najmniej było strat

Rozumiem Cię w sprawie skalniaka. Choć wiedz Geniu, że powierzchnia skalniaka jest na ogół większa od płaskiego terenu więc można na niej zmieścić dużo roślin. No może nie więcej, bo jednak sporo miejsca zajmują kamienie... Z dumą patrzę na te okazy, które zwiozłem w piątek.
Witam miłośniczkę gęsiówek