Wspomnienie Lata cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
pięknie i kolorowo jest w Twoim ogródku i już masz wszystko wysiane a ja na razie w lesie:)
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
hmm.. będzie sporo sadzonek:0.. chyba masz racje , że czas i tez już powinnam się za to zabrać:)
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
LeNko, odwiedziłam dzisiaj Twój balkon. Piękne, dorodne kwiaty. Rozumiem Twoją pasję kwiatową doskonale, bo sama mimo że mam duży ogród, to jeszcze co roku obsadzam rocznymi kwiatkami mnóstwo donic, doniczek, koszyków, kubełków i - niestety - wydaję na to fortunę. Podziwiam Cię, że wysiewasz nasionka w domu, bo ja nie bardzo mam miejsce i cierpliwość. Chociaż w zeszłym roku udało mi się wyhodować z nasionek piękną tunbergię, a z bulwek -begonię zwisającą. Pozdrawiam serdecznie
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt: