. Co roku na moim balkonie pojawiają się nowe kwiaty i nie tylko, jednak mogę sadzić tylko rośliny które wytrzymują bardzo dużą tempetaturę i słońce. Tak wyglądały w połowie sezonu
 . Co roku na moim balkonie pojawiają się nowe kwiaty i nie tylko, jednak mogę sadzić tylko rośliny które wytrzymują bardzo dużą tempetaturę i słońce. Tak wyglądały w połowie sezonu  

. Z powodu braku miejsca w doniczkach zwisających mój ślubny zakupił mi na prezent urodzinowy to cacko
. Z powodu braku miejsca w doniczkach zwisających mój ślubny zakupił mi na prezent urodzinowy to cacko  , jednak jak na osobę, która nie przepada za moim wariactwem nad wyraz rozszalał się z zakupem tych wszystkich kwiatów, na moją uciechę
 , jednak jak na osobę, która nie przepada za moim wariactwem nad wyraz rozszalał się z zakupem tych wszystkich kwiatów, na moją uciechę  

. Za to zebrałam z nich nasionka może w tym roku będą piękne i bez muszek
. Za to zebrałam z nich nasionka może w tym roku będą piękne i bez muszek

), będzie też dimorfoteka, gazania, tymofila, barachykoma i samgliczka a u was co będzie rosło???
 ), będzie też dimorfoteka, gazania, tymofila, barachykoma i samgliczka a u was co będzie rosło??? .
 .