Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Że napiszę"Wśród ptaków wielkie poruszenie".słowa piosenki.Więc tak,czytajcie co wyczytałem w Fotosiku,a jeżeli Wiecie coś więcej,to podajcie.
miesięczny limit do 1GB.jest bezpłatny i co miesiąc jest odnawialny.
można wysłać max.10 zdjęć naraz - dotyczy limitu do 1GB.
Limit wagi zdjęcia 1,5MB.
Stawka za 1GB=1,50 ZŁ.
Opłaty od Lutego.
Moniko;fajnie,że Masz więcej śniegu,u mnie tyle że popadało.Możesz porobić piękne zdjęcia,chętnie zobaczę.
Geniu;Za 4GB.zapłaciłaś 6 zł.napisz mi w jaki sposób płaciłaś.
Krzysiu;napisałem co podaję Fotosik w sprawie bezpłatnego limitu 1GB.
Pewnie dojdzie do tego,że trzeba będzie wnosić opłaty,w dobie kryzysu nie ma zmiłuj,tak myślę,zobaczymy.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
miesięczny limit do 1GB.jest bezpłatny i co miesiąc jest odnawialny.
można wysłać max.10 zdjęć naraz - dotyczy limitu do 1GB.
Limit wagi zdjęcia 1,5MB.
Stawka za 1GB=1,50 ZŁ.
Opłaty od Lutego.
Moniko;fajnie,że Masz więcej śniegu,u mnie tyle że popadało.Możesz porobić piękne zdjęcia,chętnie zobaczę.
Geniu;Za 4GB.zapłaciłaś 6 zł.napisz mi w jaki sposób płaciłaś.
Krzysiu;napisałem co podaję Fotosik w sprawie bezpłatnego limitu 1GB.
Pewnie dojdzie do tego,że trzeba będzie wnosić opłaty,w dobie kryzysu nie ma zmiłuj,tak myślę,zobaczymy.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

Geniu;już się wystraszyłem,że coś źle przeczytałem,bo to z tymi określeniami komputerowymi,to wiesz jak to jest.Pozdrawiam.Ryszard
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Ryszardzie wpadłam się przywitać i co ja tu słyszę teskno do wiosny oj nie tylko tobie ,ja byłam na działce i zrobiłam pierwsze oznaki wiosny a tu nagle śnieg je przykrył,jak byłoby fajnie gdyby już kwitły kwiatki ,oby do wiosny lece dalej, kiedy ja odrobię te zalegości ,do wiosny chyba zdąże,pozdrowienia dla małżonki
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Rysiu dziękuję za odwiedziny
Fretka Mania jest moja , mam ją od lata , dostałam od pewnej pani bo jej synowi się znudziła
Jest superowa i bardzo oswojona , reaguje na imię i psoci nie możliwie , bardzo lubi przesadzać kwiaty w doniczkach .
Z pieskami żyje bardzo dobrze z kotkami nie próbowałam
Zima u nas na całego za oknem - 8 i dużo śniegu
Moje prymuliki przed tymi opadami chciały już rosnąć a teraz zaś są pod śniegiem , ale to dobrze bo maja schronienie przed mrozem
Pozdrawiam Ciebie i Basię

Zima u nas na całego za oknem - 8 i dużo śniegu

Pozdrawiam Ciebie i Basię

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Zosiu;Oj...przyszło Ci biegać na Forum,ale powoli,do wiosny zdążysz nadrobić zaległości,dzięki za pozdrowienia dla żony.
Jadziu;Mania bombowa,bardo mi się podoba to zwierzątko.Wydaje mi się,że Zosia ma frecię-samca,więc gdy by co
dobrze,że z innymi domownikami żyje w zgodzie.Masz przynajmniej zimę,a prymulki niech spokojnie poczekają.
Krzysiu;myślę,że u siebie wkleiłeś fotki z parku,zobaczę.
Moniko;dzięki za odwiedziny.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.Ryszard
Jadziu;Mania bombowa,bardo mi się podoba to zwierzątko.Wydaje mi się,że Zosia ma frecię-samca,więc gdy by co

dobrze,że z innymi domownikami żyje w zgodzie.Masz przynajmniej zimę,a prymulki niech spokojnie poczekają.
Krzysiu;myślę,że u siebie wkleiłeś fotki z parku,zobaczę.
Moniko;dzięki za odwiedziny.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.Ryszard