Galeria.Identyfikacja.Dalie Stanisława cz.7
Re: Galeria.Identyfikacja.Dalie Stanisława cz.7
Rozpoczynam wykopki, dzisiejszej nocy wszystko zmarzło. Nawet rosnące przy samym domu są uszkodzone.
Pozdrawiam
Karol
Karol
- Lipien
- 500p

- Od: 21 lis 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja także kopię.
Kłącza są dorodne.
Kłącza są dorodne.
- magda111123
- 200p

- Od: 29 maja 2014, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zastanawiałam się wczoraj właśnie czy już można wykopywać bo jeszcze nigdy tak wcześnie nie zmarzły u mnie a teraz wszystko czarne.
Pozdrawiam, Magdalena
Kwiat jest uśmiechem rośliny. Peter Hille
Kwiat jest uśmiechem rośliny. Peter Hille
Do sezonu daliowego jeszcze bardzo daleko, ale już bądźcie czujni, bo pojawiają się pierwsze oferty na 2026 r.
https://www.dalijas.lv/katalogs/
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
-
Basia Basia
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 11 wrz 2025, o 08:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzień dobry 
Panie Stanisławie chciałam zapytać czy po złożeniu u Pana zamówienia drogą mailową dostaje się jakaś informację zwrotną z potwierdzeniem? Zamawiałam u Pana pierwszy raz i nie wiem jeszcze jak wygląda procedura.
Czy powinnam jeszcze raz wysłać wiadomość przez stronę?
Panie Stanisławie chciałam zapytać czy po złożeniu u Pana zamówienia drogą mailową dostaje się jakaś informację zwrotną z potwierdzeniem? Zamawiałam u Pana pierwszy raz i nie wiem jeszcze jak wygląda procedura.
Czy powinnam jeszcze raz wysłać wiadomość przez stronę?
Pan Stanisław nie potwierdza zamówień. Wysyłkę zamówionych dalii rozpoczyna zwykle w okresie bezmroźnym, najczęściej w marcu. Wysyłka trwa dopóki wystarczy karp, potem pojawia się informacja tu, na forum, że wysyłka została zakończona. Nie można przewidzieć, dla ilu osób wystarczy, gdyż nie wiadomo, jak karpy przetrzymają zimę. Jeśli paczka zostanie do Was wysłana, to otrzymacie ją za pobraniem (koszt bulw+ koszt paczki + pobranie).
Zamówienia można wysyłać poprzez e-maila: stanislaw.lipien@interia.pl
lub pocztą na adres : Stanisław Lipień, 58-400 Kamienna Góra, skr. pocz. 29
albo przez stronę internetową - https://www.dalie-stanislawa.pl/
Minimalne zamówienie wynosi 10 karp. Cena za jedno kłącze - 5 zł. Dla klientów z UE - cena pojedynczego kłącza - 2 euro.
Pozdrawiam
Barbara
Barbara