Zamiast trawnika
- Szczurbobik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 lut 2016, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Andrzej997
- 500p
- Od: 21 lut 2020, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zamiast trawnika
Nie wiem ale moja glina jest twarda jak kamień, więc nie wkopię łopaty, żeby sprawdzić. Zresztą tak się dzieje w kilkunastu miejscach, wszędzie gdzie jest koniczyna. To mi wygląda na normalną reakcję na suszę.
Za to jastrzębiec sobie radzi, mimo, że nawet rozchodnik ledwo zipie. Obym kiedyś nie żałował, bo jak się rozpleni, to podobno ciężko się go pozbyć.

Za to jastrzębiec sobie radzi, mimo, że nawet rozchodnik ledwo zipie. Obym kiedyś nie żałował, bo jak się rozpleni, to podobno ciężko się go pozbyć.

Pozdrawiam, Andrzej
————————————
W ogrodzie walczę tylko z moim egoizmem.
————————————
[quote=Andrzej997
Koniczyna tak wygląda już jakiś miesiąc. Może czeka na deszcz, może coś ją zjadło? Co robić żeby rosła bez takich przerw?
[/quote]
Cześć
Jak wysoka jest ta koniczyna? Kosiłeś ją ? Mi to wygląda jakby wyległa i naturalnie kończyła wegetację. Tak się dzieje jak nie jest podkaszana.
Koniczyna tak wygląda już jakiś miesiąc. Może czeka na deszcz, może coś ją zjadło? Co robić żeby rosła bez takich przerw?
[/quote]
Cześć

- Andrzej997
- 500p
- Od: 21 lut 2020, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A widzisz to by mi się zgadzało, bo nie koszę w ogrodzie. Faktycznie w zeszłym roku też tak było, tylko o wiele krócej, bo nie było takiej suszy. Dziękuję 

Pozdrawiam, Andrzej
————————————
————————————