FOTOSIK - instrukcja jak wklejać zdjęcia na forum
- dukra13
- 200p
- Od: 23 sie 2007, o 22:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: FOTOSIK - instrukcja jak wklejać zdjęcia na forum
Po 17 latach obecności na forum odpadłam od ściany przy wklejaniu zdjęć, myślę, że nie ja jedna.
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
' Zaczęłam używać "postimage" do wklejania zdjęć tak jak tu polecono i dziś zauważyłam, że te z wcześniejszych dni mi zginęły. Wydaje mi się,że robiłam wszystko tak jak należy. Choć wiem ,że mimo starszego wieku nie jestem specjalistką od internetu. Czy mam za każdym razem zapisywać zdjęcia czy co innego robić? Znów zwracam się o pomoc i o przywrócenie mi poprzednich zdjęć.
Z góry dziękuję Krasna /Bożena?
Z góry dziękuję Krasna /Bożena?
- magry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Po zaznaczeniu rozmiaru zdjęcia jest krok następny.Trzeba w drugim okienku zaznaczyć "bez wygaśnięcia".Te fotki,które znikły,można
ponownie wstawić.
ponownie wstawić.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- nyawka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 mar 2023, o 16:23
Mam głupie pytanie odnośnie Postimage: zauważyłam, że niektóre zdjęcia zostały mi przewrócone na 180 stopni
. Czy da się jakoś to naprawić? (Na razie musiałam po prostu obciąć ich ręcznie oraz ponownie dodać na Postimage)
czw 22 sie 2024 07:05
Niestety już nie mogę edytować wcześniejszego posta, ale chodziło mi o przewracanie zdjęć w Postimage na 90 stopni, a nie na 180

czw 22 sie 2024 07:05
Niestety już nie mogę edytować wcześniejszego posta, ale chodziło mi o przewracanie zdjęć w Postimage na 90 stopni, a nie na 180

Co kuleje — idzie. © Stanisław Jerzy Lec
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Wszystkie zdjęcia które są wykonane telefonem "w pionie" są odwracane przez systemy operacyjne automatycznie.
Zdjęcia muszą być "przewrócone" na własnym komputerze i dopiero wgrywane, wówczas na forum nic się z nimi nie dzieje.
Zdjęcia muszą być "przewrócone" na własnym komputerze i dopiero wgrywane, wówczas na forum nic się z nimi nie dzieje.
- Dolnoslonzok
- Od: 5 wrz 2010, o 10:46
- Lokalizacja: Oldrzyszowice,w widłach Odry i Nysy Kł., pow. Brzeg, woj.opolskie, hist. Dolny Śląsk, Nizina Śląska.
Proszę o pomoc, ponieważ zniknęły zdjęcia w moim wątku, a nowych nie można wstawić. Używam Postimage.
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Zdjęcia już można wstawić i masz już widoczne. W nocy też nie miałam zdjęć. Nie mamy na to wpływu, wystarczy cierpliwie poczekać.

- Dolnoslonzok
- Od: 5 wrz 2010, o 10:46
- Lokalizacja: Oldrzyszowice,w widłach Odry i Nysy Kł., pow. Brzeg, woj.opolskie, hist. Dolny Śląsk, Nizina Śląska.
A, dziękuję Ci bardzo.
Myślałem, że coś zmienili w zarządzaniu.