EWO, KRZYSIU-  dziękuję za odwiedziny , czas już na zakup nasion, gdyż niektóre  trzeba już wysiewać do skrzynek, przecież za miesiąc już ........marzec.
JOANNO- dziękuję za odwiedziny, moje dziewczyny uwielbiają mieczyki, mamy już chyba  teraz ,wszystkie kolory.
ASKO- dziękuję za  odwiedziny,  po zapoznaniu się ( już po zakupie)  z podanym wyżej linkiem , myślę że kupując  cebulki  kwiatów o nazwie" bessera" trafiłem na ciekawą "nowość".
ZYTO -dziękuję za odwiedziny, cebulki mieczyków kosztowały od 40  do 70 groszy sztuka w zależności od  od  odmiany, a za canny płaciliśmy  po 5 zł za sztukę.
EWO- dziękuję za odwiedziny, cebula odm, Wolska ma chyba ugruntowaną opinię, jako cebula do  bezpośredniego spożycia i na  przechowanie, natomiast  cebula  szalotka, czy siedmiolatka są cebulami typowymi na szczypiorek.
JOLU- dziękuję za odwiedziny,  luty( bo przecież już za kilka dni) ,to najwyższy czas na zaopatrzenie się w nasiona, człowiek się przez całą zimę napatrzył ,co forumowicze mają w ogrodach i sam też chciałby mieć chociaż co , nieco, to co zobaczył ładnego.
AGNIESZKO- dziękuję za odwiedziny,  w cebulkach mieczyków , to chyba nasz ogród jest potęgą,  wystarczy popatrzeć na zdjęcia mieczyków z 2008 roku, mimo takiej ilości , moje dziewczyny  nie odpuszczą  zauważonych w sklepie  nowości. Już od  dwóch lat uprawę mieczyków przeniosłem na warzywnik ,gdzie robię im z palików płotek przed  wyłożeniem przez wiatr.
 Wczoraj  dostałem z FOTOSIK-a  zalecenie bym się streszczał z wielkością i ilością zdjęć , bo sukcesywnie przekraczam wyznaczone przez regulamin limity, trzeba się chyba dostosować do zaleceń i ograniczyć ilość i wielkość  wklejanych na fotosik zdjęć, gdyż grożą sankcjami  finansowymi lub usuwaniem zdjęć , nie wiem co to znaczy, wysłali mi e-mailem  pierwsze takie ostrzeżenie.
 Kontynuując prezentację naszego ogrodu  z
z 2007 roku      dzisiaj dalsze zdjecia z  27 czerwca 
 [/URL]