EWO, KRZYSIU- dziękuję za odwiedziny , czas już na zakup nasion, gdyż niektóre trzeba już wysiewać do skrzynek, przecież za miesiąc już ........marzec.
JOANNO- dziękuję za odwiedziny, moje dziewczyny uwielbiają mieczyki, mamy już chyba teraz ,wszystkie kolory.
ASKO- dziękuję za odwiedziny, po zapoznaniu się ( już po zakupie) z podanym wyżej linkiem , myślę że kupując cebulki kwiatów o nazwie" bessera" trafiłem na ciekawą "nowość".
ZYTO -dziękuję za odwiedziny, cebulki mieczyków kosztowały od 40 do 70 groszy sztuka w zależności od od odmiany, a za canny płaciliśmy po 5 zł za sztukę.
EWO- dziękuję za odwiedziny, cebula odm, Wolska ma chyba ugruntowaną opinię, jako cebula do bezpośredniego spożycia i na przechowanie, natomiast cebula szalotka, czy siedmiolatka są cebulami typowymi na szczypiorek.
JOLU- dziękuję za odwiedziny, luty( bo przecież już za kilka dni) ,to najwyższy czas na zaopatrzenie się w nasiona, człowiek się przez całą zimę napatrzył ,co forumowicze mają w ogrodach i sam też chciałby mieć chociaż co , nieco, to co zobaczył ładnego.
AGNIESZKO- dziękuję za odwiedziny, w cebulkach mieczyków , to chyba nasz ogród jest potęgą, wystarczy popatrzeć na zdjęcia mieczyków z 2008 roku, mimo takiej ilości , moje dziewczyny nie odpuszczą zauważonych w sklepie nowości. Już od dwóch lat uprawę mieczyków przeniosłem na warzywnik ,gdzie robię im z palików płotek przed wyłożeniem przez wiatr.
Wczoraj dostałem z FOTOSIK-a zalecenie bym się streszczał z wielkością i ilością zdjęć , bo sukcesywnie przekraczam wyznaczone przez regulamin limity, trzeba się chyba dostosować do zaleceń i ograniczyć ilość i wielkość wklejanych na fotosik zdjęć, gdyż grożą sankcjami finansowymi lub usuwaniem zdjęć , nie wiem co to znaczy, wysłali mi e-mailem pierwsze takie ostrzeżenie.
Kontynuując prezentację naszego ogrodu z
z 2007 roku dzisiaj dalsze zdjecia z 27 czerwca
[/URL]