nie, kwiaty raczej nie bledną, chociaż mam jednego, żółtego w rózowe podłużne kropki, któremu po kilku miesiącach kropki bledną tak, że prawie ich nie widać. jego kwiaty zwykle trzymają się ok. 5-6 miesięcy. zwykle kwiat jak się otwiera jest nieduży, ale potem powiększa się i nabiera koloru.Anusska pisze:Och, a jednak nie zgadłamMyślałam, że kwiaty raczej bledną w słońcu, dlatego jak pąki się otwierają, to mają mocniejsze kolory niż te starsze
Rysować umiesz już świetnie. Mi się bardzo podobają takie czarno białe rysunki i zdjęciaAle skoro chcesz jeszcze lepiej rysować, to na pewno jak będziesz dużo ćwiczyć, w końcu dojdziesz do perfekcji
a rysunki też najbardziej lubię czarno-białe. mam ich mnóstwo przyklejonych na drzwiach pokoju. staram się rysować często, by umieć coraz lepiej. kilka lat temu w ogóle nie umiałam ładnie rysować. jak rysowałam postacie to bardziej przypominały jakieś zdeformowane karykatury niż ludzi. najbardziej lubię rysować storczyki i kwiaty. miałam też gdzieś rysunek kotka, ale nie jest zbyt udany.