Mam traktorek. Mam też męża, który czasami mi pomaga, a raz w tygodniu, albo i 2 razy daję sobie solidny wycisk, jak na siłowni - pełne 8 godzin

Odmiany róż wymieniałam na wcześniejszych stronach. Na pewno znajdziesz koło kwietnia zeszłego roku

Edit: jednak z pół roku wcześniej je wymieniałam: viewtopic.php?p=6396692#p6396692
Witaj Ewuniu

Ta koniczyna jest przeurocza

Florianie, ta koniczyna stoi na baczność i nawet całkiem długą łodygę ma. Nie wiem tylko, czy wystarczająco mocną na Twoje potrzeby.
Dzisiaj znów dałam sobie w kość. I nie muszę czekać do jutra, żeby wszystko mnie bolało

Zepsuła nam się wiertnica, więc ok 35 dołków trzeba było szpadlem wykopać, jakieś 15 poszło wiertnicą. Winorośl zasadzona. Do tego posadzone papryki, posiane dynie i cukinie. Ufff….
Róża jednak rozkwitła, mimo deszczu.
VILLAGE de SAINT YRIEIX

Truskawki już dojrzewają, nawet Senga Sengana. Już tylko Florence mała, twarda i zielona.

Na chwasty nie patrzcie, bo przegrywam z nimi w tym roku. Nie nadążam.
To jest sałata, którą siałam w lutym. Po przepikowaniu wyszło jej 120 szt. Jak to zjemy, to chyba zzieleniejemy

Rumianki i chabry siałam razem z trawą

Melfree zawiązała pierwsze owoce. Spróbujemy

To nie wiem co to jest. Może było w mieszance razem z trawą.

A tu prawdziwy świerszcz

Biały szczypior nie jest taki bardzo biały i wg mnie jest mniej efektowny od fioletowego