Marpy kwiatki i rabatki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj przedstawię moje najmłodsze roślinyhosty.Zaraziłam się nimi w ubiegłym roku dlatego większość z nich jest niewielka.Wcześniej miałam ich zaledwie kilka.Wiem,że jest wątek hostowy ale gdzie mi tam..moje hosty są bardzo popularne ale również piękne.Uwielbiam je!Jeszcze mam dla nich uszykowane trochę miejsca to mam nadzieję,że moja kolekcja będzie się powiększać.
A teraz powrót do lata:

pozdrawiam.
Maria.

A teraz powrót do lata:

pozdrawiam.
Maria.

Marpa! Co za rożnorodność!Wspaniale hosty.Ziemię masz chyba świetnie doprawioną.Wszystko latem kipi i na brak wody nie narzeka.Pozdrawiam
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
Mario wpadłam do Ciebie na chwilę i co widzę moje ulubione zieleninki
hostusie .Stworzyłaś bardzo ładne kompozycje, wyglada to bardzo naturalnie, rośliny tworzą jedną całość.
Mario mam pytanie odnośnie ukorzeniania hortensji mam jedną która ma ponad 20 lat proszę napisz kiedy i jak ukorzeniasz sadzonki ?

Mario mam pytanie odnośnie ukorzeniania hortensji mam jedną która ma ponad 20 lat proszę napisz kiedy i jak ukorzeniasz sadzonki ?
Pozdrawiam Jola
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Mario, dzięki za wizytę u mnie. A zdjęcia otwierają się dopiero od 8 strony, bo ja początkujący komputerowiec polikwidowałam z fotosika ( nie wiedziałam ,ze to są linki a nie zdjęcia) zapraszam częściej. Hosty mam raczej wszystkie opisane, gorzej będzie po zimie, bo niektóre tabliczki smakowały mojemu psu.
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Witaj
Widzę,że kochasz rosliny ozdobne, masy różnorodnych tu uprawiasz i wcale nie małych.Zastanawiam się jak się to mieści tylko na 4 arach.Zdjęcia też ciekawe i te kompilacje jednobarwne... :138

Widzę,że kochasz rosliny ozdobne, masy różnorodnych tu uprawiasz i wcale nie małych.Zastanawiam się jak się to mieści tylko na 4 arach.Zdjęcia też ciekawe i te kompilacje jednobarwne... :138
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy