Lucynko - mnie bardzo podoba się słoneczne zdjęcie białego (drugie też piękne, ale to ma w sobie to COŚ)... - gratulacje dla szanownego M.
Oby więcej takich słonecznych dni - co z pewnością będzie korzystne i dla nas i dla naszych podopiecznych
Dziękuję Madziu, słoneczko i dzisiaj dało o sobie znać. Otworzyły się pierwsze pąki hybryd Phalaenopsis . Zajeło im to raptem parę godzin 8) . Rano z pewnością były to pąki.
Hej, hej dziewczyny Widzę, że tu jedna z Opola, druga z opolskiego...
Szkoda, że Gliwice trochę daleko od Was... Chętnie bym dołączyła do Waszej wycieczki !
Oczywiście, że planuję się tam wybrać, skoro to Wystawa najbliższa mojego miejsca zamieszkania.
Ale w życiu czasem tak bywa, że z planów nic nie wychodzi, więc zobaczymy, czy się uda...
ja oczywiście też się wybieram. dla mnie taka wystawa to najważniejsze wydarzenie w roku i nie mogę jej przegapić. muszę być. pierwszy raz byłam 12.11.2005 i od tego czasu jeżdzę na każdą. to jedyne miejsce, gdzie mogę spotkać coś oryginalnego, czego nie spotkam w sklepie.
Joasiu wcale nie wykluczone, że przypadkiem znajdziemy się w Sosnowcu podczas wystawy. To nie jest tak daleko, a i rodzinkę można przy okazji odwiedzić.