Danusiny miszmasz
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[quote="ktoś"]Geniu - jeśli tylko nasieje mi się z tych ciekawszych ciemierników , to dam znać . Już teraz jestem ciut mądrzejsza i wiem jak wyglądają siewki cennych roślin , a jak chwaściorów
Danusiu wielkie dzięki naprawdę nie musisz się obawiać nie należę do osób które chcą kogoś naciągnąć czy wykorzystać wejdź do mnie może tez znajdziesz coś co chciałabyś mieć. Myślę że tu wiele ludzi na forum wie że jestem w porządku.
Genia
Danusiu wielkie dzięki naprawdę nie musisz się obawiać nie należę do osób które chcą kogoś naciągnąć czy wykorzystać wejdź do mnie może tez znajdziesz coś co chciałabyś mieć. Myślę że tu wiele ludzi na forum wie że jestem w porządku.
Genia
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
Witam Danusiu ja do ciebie z pytaniem czy dzieliłaś już kiedyś goryczki bezłodygowe, ja 3 lata wstecz próbowalam ale nic z tego nie wyszło , dobrze ze chociaż jedna roślina z podziału przeżyła, może nie traflam z porą z nie pamiętam juz w jakim miesiącu się za to zabrałam. Ktos z forumowiczów prosil mnie o nia a ja nie chce drugi raz popełnić błędu.
Proszę napisz coś o swoich doświadczeniach.
Przejżałam dzisiaj dokładniej Twój ogródek zachwyciły mnie szczególnie pierwiosnki i liliowce.
Danusiu pisałaś że w tym roku będziesz robiła porzadek z liliowcami gdybyś chciała coś z mojego ogródka to ja bardzo chętnie sie wymienię .
Super kolekcja Danusiu
masz sie czym pochwalić ,dobrze że już wkrótce będzie można podziwiać wiosenne kwiatki w realu 
Proszę napisz coś o swoich doświadczeniach.
Przejżałam dzisiaj dokładniej Twój ogródek zachwyciły mnie szczególnie pierwiosnki i liliowce.
Danusiu pisałaś że w tym roku będziesz robiła porzadek z liliowcami gdybyś chciała coś z mojego ogródka to ja bardzo chętnie sie wymienię .
Super kolekcja Danusiu

Pozdrawiam Jola
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Bożenko witaj w klubie , a leczenia nigdy dość
Jolu dzieliłam goryczki bezłodygowe i udało mi się , mam je w kilku miejscach . Niestety nie pamiętam w jaki czasie to robiłam , Wydaje mi się jednak ,że najlepiej bardzo wczesą wiosną , bo wtedy wszystko lepiej sie przyjmuje . Liliowce , które mi się za mocno rozrosły i są bez nazwy na pewno Ci wyślę . Proszę przypomnieć się pod koniec marca.

Jolu dzieliłam goryczki bezłodygowe i udało mi się , mam je w kilku miejscach . Niestety nie pamiętam w jaki czasie to robiłam , Wydaje mi się jednak ,że najlepiej bardzo wczesą wiosną , bo wtedy wszystko lepiej sie przyjmuje . Liliowce , które mi się za mocno rozrosły i są bez nazwy na pewno Ci wyślę . Proszę przypomnieć się pod koniec marca.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Danusiu.Ja mam tylko niebieskie goryczki bezłodygowe ale ich nie dzieliłam u Ciebie też chyba widziałam białe.
Dzisiaj na alegro kupiłam 2 ciemierniki ,3 czarne lilie kilka irysów naprawdę jestem chora. białego pełnego i czarnego ciemiernika nie znalazłam nigdzie no ale do wiosny daleko ,jakbyś gdzieś widziała to daj znać
Genia
Dzisiaj na alegro kupiłam 2 ciemierniki ,3 czarne lilie kilka irysów naprawdę jestem chora. białego pełnego i czarnego ciemiernika nie znalazłam nigdzie no ale do wiosny daleko ,jakbyś gdzieś widziała to daj znać
Genia
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Chora?.......ale chyba ze szczęścia?.e-genia pisze:Witaj Danusiu.Ja mam tylko niebieskie goryczki bezłodygowe ale ich nie dzieliłam u Ciebie też chyba widziałam białe.
Genia

- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Geniu jakie kolory tych ciemierników ? Białego pełnego kupiłam chyba 3 lata temu na allegro u waja12 . Dałam drogo ( 120 ) , ale dostałam roślinę dużą z kwiatem , a teraz mam ogromne krzaczysko . Niestety , nie zawiązuje nasion , można tylko dzielić , lecz wolę nie ryzykować
.
Jeśli chcesz mieć ładne lilie i zgodne z opisem , to polecam p. Pajdę l. O jakich nazwach lilie kupiłaś ?
Goryczka biała na moim zdjęciu nie jest bezłodygowa , to jesienna scabra .

Jeśli chcesz mieć ładne lilie i zgodne z opisem , to polecam p. Pajdę l. O jakich nazwach lilie kupiłaś ?
Goryczka biała na moim zdjęciu nie jest bezłodygowa , to jesienna scabra .