Danusiny miszmasz

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

[quote="ktoś"]Geniu - jeśli tylko nasieje mi się z tych ciekawszych ciemierników , to dam znać . Już teraz jestem ciut mądrzejsza i wiem jak wyglądają siewki cennych roślin , a jak chwaściorów

Danusiu wielkie dzięki naprawdę nie musisz się obawiać nie należę do osób które chcą kogoś naciągnąć czy wykorzystać wejdź do mnie może tez znajdziesz coś co chciałabyś mieć. Myślę że tu wiele ludzi na forum wie że jestem w porządku.
Genia
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Geniu - ja jestem osobą w miarę normalną i nigdy nie pomyślałabym w ten sposób . Co mogę , to się podzielę , a co nie , to napiszę ,że za młoda sadzonka i sprawa jasna.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Danusiu,cieszę się że tak myślisz.

Danusiu a czemu w miarę normalna? ;:12
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu- w miarę , bo moje chciejstwa roślinne powinny być już leczone psychiatrycznie . ;:160 .
Przecież wiadomo ,że nie można mieć wszystkiego i doniczkowe hoje i fiołki i do ogrodu wszystko co zielone ;:92 . Coś czuję ,że popadam w zielony obłęd . Ciekawe , kiedy mi przejdzie ;:123
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie przejmuj się ja to też złapałam dobrze że choć M nie ma nic przeciwko temu,bo inaczej to w naszym małżeństwie źle by się działo.,
Kiedy weszłam do Twojego ogrodu to pomyślałam zaraz że masz tak jak ja ,ciągle jeszcze czegoś brakuje.
Genia
em
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 mar 2008, o 22:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ktoś pisze:Geniu- w miarę , bo moje chciejstwa roślinne powinny być już leczone psychiatrycznie . ;:160 .
To może zorganizujemy lecznie grupowe ??? Wyjdzie taniej i jeszcze zostanie coś na zakupy w ogrodniczym :wink: :D :D
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oj , zdałoby się , a i grupowe jest chyba przyjemniejsze i skuteczniejsze ;:114 ;:162 ;:136
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

em pisze:
ktoś pisze:Geniu- w miarę , bo moje chciejstwa roślinne powinny być już leczone psychiatrycznie . ;:160 .
To może zorganizujemy lecznie grupowe ??? Wyjdzie taniej i jeszcze zostanie coś na zakupy w ogrodniczym :wink: :D :D
Dobry pomysł najważniejsze żeby zostało na zakupy w w sklepie ogrodniczym.
Genia ;:114
Awatar użytkownika
zielono mi
500p
500p
Od: 26 maja 2008, o 19:38

Post »

Witam Danusiu ja do ciebie z pytaniem czy dzieliłaś już kiedyś goryczki bezłodygowe, ja 3 lata wstecz próbowalam ale nic z tego nie wyszło , dobrze ze chociaż jedna roślina z podziału przeżyła, może nie traflam z porą z nie pamiętam juz w jakim miesiącu się za to zabrałam. Ktos z forumowiczów prosil mnie o nia a ja nie chce drugi raz popełnić błędu.
Proszę napisz coś o swoich doświadczeniach.
Przejżałam dzisiaj dokładniej Twój ogródek zachwyciły mnie szczególnie pierwiosnki i liliowce.
Danusiu pisałaś że w tym roku będziesz robiła porzadek z liliowcami gdybyś chciała coś z mojego ogródka to ja bardzo chętnie sie wymienię .
Super kolekcja Danusiu :roll: masz sie czym pochwalić ,dobrze że już wkrótce będzie można podziwiać wiosenne kwiatki w realu :D
Pozdrawiam Jola
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Mnie też zapiszcie na to leczenie grupowe :lol: bo ja tez mam bzika na punkcie roślin i chętnie się do Was przyłączę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko witaj w klubie , a leczenia nigdy dość ;:112

Jolu dzieliłam goryczki bezłodygowe i udało mi się , mam je w kilku miejscach . Niestety nie pamiętam w jaki czasie to robiłam , Wydaje mi się jednak ,że najlepiej bardzo wczesą wiosną , bo wtedy wszystko lepiej sie przyjmuje . Liliowce , które mi się za mocno rozrosły i są bez nazwy na pewno Ci wyślę . Proszę przypomnieć się pod koniec marca.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Danusiu.Ja mam tylko niebieskie goryczki bezłodygowe ale ich nie dzieliłam u Ciebie też chyba widziałam białe.
Dzisiaj na alegro kupiłam 2 ciemierniki ,3 czarne lilie kilka irysów naprawdę jestem chora. białego pełnego i czarnego ciemiernika nie znalazłam nigdzie no ale do wiosny daleko ,jakbyś gdzieś widziała to daj znać
Genia
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

e-genia pisze:Witaj Danusiu.Ja mam tylko niebieskie goryczki bezłodygowe ale ich nie dzieliłam u Ciebie też chyba widziałam białe.
Dzisiaj na alegro kupiłam 2 ciemierniki ,3 czarne lilie kilka irysów naprawdę jestem chora. białego pełnego i czarnego ciemiernika nie znalazłam nigdzie no ale do wiosny daleko ,jakbyś gdzieś widziała to daj znać
Genia
Chora?.......ale chyba ze szczęścia?. :roll: :lol: :roll:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zeniu masz rację że szczęścia ;:1 ;:11 ;:33 ;:50 ;:87 ;:114
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu jakie kolory tych ciemierników ? Białego pełnego kupiłam chyba 3 lata temu na allegro u waja12 . Dałam drogo ( 120 ) , ale dostałam roślinę dużą z kwiatem , a teraz mam ogromne krzaczysko . Niestety , nie zawiązuje nasion , można tylko dzielić , lecz wolę nie ryzykować :? .
Jeśli chcesz mieć ładne lilie i zgodne z opisem , to polecam p. Pajdę l. O jakich nazwach lilie kupiłaś ?
Goryczka biała na moim zdjęciu nie jest bezłodygowa , to jesienna scabra .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”