Florian Silesia Perukowiec już spory, ma kilka lat. Bardzo go lubię.
Nie doradzę w tej kwestii rozmnażania.Bo na tym się nie znam. Nie próbowałam ukorzeniać krzewów. Jak coś mi się podoba to kupuje krzaczek.
Karo,Danuta z- Danusiu ;JAKUCH-Jadziu Witajcie kochane dziewczyny
Ja bardzo lubię kolorowo. Lubię wręcz kontrastująco. Piwonie tylko białe jedne jeszcze kwitną. Ale powojnikowych kwitnień przybywa.
Kocimiętka w tym miejscu rośnie dobrze. Po kwitnieniu zechcę ją podzielić i rozmnożyć. Chyba to dobry pomysł ??
Wystawę już miałam w swoim domu kultury gdzie pracuję. A teraz więcej osób mogło zobaczyć je na jarmarku.
No cóz sprzedałam na jarmarku tylko 1 obraz

Chciałoby się więcej. ale też ja tam nie miałam czasu stać, bo całą imprezę w sumie to byłam w pracy i musiałam robić zdjęcia z imprezy.
Dziękuję bardzo za wszystkie komplementy

To wszystko jest budujące i motywujące.
Tak lubię kobiety malować. Teraz 3 damy maluję. ale nie wiem kiedy skończę , bo czasu na wszystko co chciałoby się mało.
Anioły też bardzo lubię malować.
A te co były robione na jarmarku nie są z gipsu tylko ...hmm..nie wiem z czego, lekkie jakby tworzone z plastiku, są lekkie.
2 drzewka już mi poszły. .Tabletki w różne miejsca kopczykowe powkładałam. Jak dalej będzie to zobaczymy. Oby sobie gdzieś poszedł.
Dziękuję, dziękuję za wszystko
Locutus-LOKI Oj do pielenia to zawsze ciężko się zabrać. Ale wypielone rabaty czy warzywnik cieszy. Ale ta czynność to niekończąca się rzecz. To tak zwany nasz areobik.
No no, to sporo podlewasz. Ja sporadycznie. O fiu, fiu to ci się narobiło. Mam nadzieję ,że ze stopą ok ? A jakieś ważne wybory teraz u ciebie były ? Dziękuję bardzo za miłe słowa pod adresem moich obrazów.
Dziękuję i ja pozdrawiam
plocczanka-Lucynko WAW! Ale miłe słowa. Bardzo dziękuje
Piwonie powoli odchodzą. róze się rozkręciły. Jedną na pniu wiatr mi 3/ 4 wyłamał.Duża korona była pełna kwiatów. I poszła.dobrze,że nie cała. Może odbuduje się ? Powojniki też sie rozkręcaja w kwitnieniach. To wszystko cieszy. A dzisiaj jeszcz fundnęłam sobie biała pełną jeżówkę. I już kwitnącą.

Nie mogłam się jej oprzeć.
Hmm nie wszędzie mam uporządkowany ogród.I nie wszędzie na rabatach mi się podoba. ale jest nad czym pracować.
Iwonko1 Moja mądra kobitko, bardzo dziękuję za te wszystkie informacje , rady o złotnicy. nigdy wcześniej nie miałam tej roślinki.
To cenne wiadomości. będę na te nasiennikowe kuleczki patrzeć.
Oj to tylko taka wystawa lokalna.
Oj ten karczownik zalazł za skórę

Mam taką nadzieję, że uda nam się go wykurzyć.
Kwitną lilie

Uwielbiam ten czas w ogrodzie gdy kwitną róże
Gizelka

Tu LO z Gizelką w tle

różą Louise Odier

NN

Augusta Luisa

róża charlotte