Liliowce u mnie kwitną dość długo ponieważ mają swoje lata i wypuszczają sporo pędów z kwiatami.Co prawda kwiat kwitnie jeden dzień,ale zakwitają co raz to nowe.
Ogóreczniki strasznie się u mnie sieją.
Miłego dnia.

Witaj HALINKO!
Te ślimaki są straszne,a ile ich siedzi pod liśćmi pierwiosnków,a jakie tłuste.Upasły się na mojej sałacie.

Miłego dnia.

Witaj KASIU!!
Te róże wyhodowałam sama z patyczków od IWONKI 1.Niestety znowu zapomniałam jak się nazywają.Jedna z nich to OH Vow.
To musieliście nadrobić sporo drogi omijając korki.
Miłego dnia.
MARTO!!
Tak te puste tak bardzo mi się podobały,że uprosiłam u IWONKI 1 patyczki i fajnie mi się ukorzeniły.
Liliowce u mnie są mniej więcej takie same,ten żółty jest taki jak inne.Łodygi też nie są wysokie.Mam tylko jeden taki z bardzo wysokimi łodygami.Ja dostałam czerwonego floksa od Lucynki i taki jest.Zakwitł mi pierwszy raz.
No myślę,że bociana muszą się wystrzegać młodzi bo kiedyś przeleciał mi nisko nad głową i nic.

Miłego dnia.

DOROTKO też ostatnimi laty pokochałam róże puścioszki i dlatego musiałam mieć i oczywiście mam dzięki IWONCE.
Znowu zapomniałam ich nazwy pamiętam ,że jedna to OH WOW.
Z zawilcami u mnie kłopot bo chcą rosnąć wszędzie przestałam się z nimi patyczkować i usuwam.
Miłego dnia ,kończę bo zaraz wybywam.