i zapraszam ile chcesz
  i zapraszam ile chcesz   
 Jeszcze dużo pracy przed nami

Wybrałam się do Brico po siatkę i zobaczcie co upolowałam
 cena po 13 zł
  cena po 13 zł   

Czy te marketowe odmiany zgadzają się? Macie jakieś doświadczenia?
Warzywa pięknie wschodzą

Porzeczki całe oblepione

Kwiatuchy

) pomyślałam wtedy o Twojej tajemniczej roślinie, to chyba będzie on, jak zakwitnie wszystko będzie jasne
 ) pomyślałam wtedy o Twojej tajemniczej roślinie, to chyba będzie on, jak zakwitnie wszystko będzie jasne   

widzę moje kwietniowe powroty to standard haha
  widzę moje kwietniowe powroty to standard haha ) i rozdysponować hałdę desek - część schowaliśmy, część wzięła siostra a część poszła do palenia po prostu bo tyle ich było że do śmierci byśmy nie zrobili tyle bud, budek, karmników i czego jeszcze to nie wiem. Wygląda teraz tak:
  ) i rozdysponować hałdę desek - część schowaliśmy, część wzięła siostra a część poszła do palenia po prostu bo tyle ich było że do śmierci byśmy nie zrobili tyle bud, budek, karmników i czego jeszcze to nie wiem. Wygląda teraz tak:

Bardzo fajne rabaty już stworzyłaś i pewnie wkrótce będą kolejne. Będę zaglądać i kibicować powstawaniu ogrodu. Jak się udały ubiegłoroczne zbiory warzyw, bo widziałam w skrzyniach warzywka?
   Bardzo fajne rabaty już stworzyłaś i pewnie wkrótce będą kolejne. Będę zaglądać i kibicować powstawaniu ogrodu. Jak się udały ubiegłoroczne zbiory warzyw, bo widziałam w skrzyniach warzywka?
 Dużo przed Tobą ciężkiej pracy, ale przecież "Nie od razu Kraków zbudowano".
  Dużo przed Tobą ciężkiej pracy, ale przecież "Nie od razu Kraków zbudowano".  

Wzdłuż ogrodzenia nie mogę robić bo będzie wymieniane a wokół domu też nie bo elewacja najszybciej na jesień
  Wzdłuż ogrodzenia nie mogę robić bo będzie wymieniane a wokół domu też nie bo elewacja najszybciej na jesień   

ładnie bo i wiosna coraz ładniejsza
 ładnie bo i wiosna coraz ładniejsza   
  a może któraś nie wzejdzie ..
  a może któraś nie wzejdzie ..