Witajcie
Marto dziękuję, a wilczomlecz był już chyba trzeci sezon, jak nie odbije to nie będę rozpaczać
Mam tam malutkie przejście do host i trochę mi przeszkadzał
Lucynko wilczomlecz groszkowy prawdopodobnie odbije, podobał się siostrze, mnie nie bardzo

Dziękuję w imieniu host za pochwały.Myszek też trochę miałam, chociaż kilka mi wyginęło po przesadzeniu, jaka była przyczyna,to nie wiem? W każdym bądź razie więcej już nie dokupuję. Większość moich host ma dużą dawkę słońca, a teraz będą miały jeszcze więcej ponieważ zostały ścięte 4 olbrzymie świerki
Cieszę się razem z Tobą, że w końcu masz upragniony śnieg i Twoje podopieczne dostały pierzynkę na te nadchodzące mrozy

Pozdrawiam cieplutko
Dorotko wczoraj sypało cały dzień, szuflowałam z pięć razy

Już nie mam gdzie odrzucać tego śniegu. Piękna jest zima, ale w moim wieku to tylko przez okno

Inaczej to wygląda, jak mieszka się w bloku, a inaczej jak samemu trzeba wszystko ogarnąć i przetrzeć drogi, aby Cię nie zasypało
Wilczomlecz groszkowy u mnie jeszcze nie dał potomstwa, zobaczymy może wiosną mnie zaskoczy

Dobrze zauważyłaś, że hosty u mnie rosną wszędzie, ale trochę się ich uzbierało i gdzie tylko była możliwość tam upychałam.
Oczywiście pod koniec lata musiałam coś dokupić i wszystko zostało w doniczkach
Aniu dziękuję w imieniu piwonii za pochwałę

U mnie od Moniki też wszystkie zakwitły oprócz Canary Brilants, ale to chyba z mojej winy, gdyż zaraz po posadzeniu jeszcze coś w niej grzebałam i nadal mam wrażenie, że jest głęboko posadzona.Na jesieni znowu je musiałam trochę poprzesuwać.Ciekawe co z tego wyniknie?Sadzone były listopad- grudzień.Ostatnią dostawę sadziłam w listopadzie i jeżeli dobrze posadziłam, to powinny pokazać po kilka kwiatków.W większości nastawiam się na itochy, ale laciflora też kupuję.Jeżeli interesują Cię nazwy to mogę podać
Stasienko dziękuję za podpowiedź, ale sama z tym sobie nie poradzę

Następnym problemem jest droga, która jest zaraz za płotem, a dopiero rzeka
Hosta o którą pytasz to jest Polka dot Bikini, a Capitain's Adventure też mam, raczej nie polecam. Bardzo krótko jest w miarę ładna, dużo osób twierdzi, że najbrzydsza ze wszystkich host
Znalazłam tylko takie zdjęcie: