washi miło mi że wpadłaś i celnie rozpoznałaś roślinkę, pięknie się sadzonki rozrastają, może coś z nich będzie, zapraszam
Ignis05 Krysiu obawiałam sie tych zwałów śniegu ale spokojnie tajało a ziemia chlonęła, lto dobrze roślinki się napiły. Widziałam u Ciebie już oznaki wiosny u mnie też ale przyznam, że zaskoczona jestem przebiśniegami jakoś ich o tej porze mało, śpiochy czy cuśśś.
stasia_ogrod Stasiu wszystkie zbieramy siły tylko czas i roślinki zweryfikują nasze możliwości
dzięki za pochwały ale gdzie mi do Ciebie u Ciebie jest gdzie oko zawiesić zdrowo i kolorowo, pozdrawiam
lojka 63 Jolu nasze obietnice wszystkie nie mają szans przetrwania i to jest fajne, ogródki mamy z gumy, nasionka wpadają do grządek itd.itd, bedzie się dziazało, a wiek cóz tego nie przeskoczymy
Kochani pare zaległych fotek, np. spacer nad morzem a właściwie wyjazd po swieżą rybkę do rybaków
Widać juz oznaki Pani Wiosny, jeden rannik, nieśmiałe przebiśniegi a dziś widziałam krokusy ale nie miałam aparatu.
Ruszyłam z sianiem sałata, rzodkiewka już w tunelu, dymka w gruncie, pomidorki, papryka popikowana
Podkusiło mnie jeszcze posiać i popikować rzodkiewkę, bo tu mamy same kusicielki w dobrym tego słowa znaczeniu, tylko czy potrafię, trudno metoda prób i błędów eksperymentować będę, jak co to wpadnę do zaprzyjaznionych ogródków na "gotowca".
Przez te trudne czasy to pieczenie wchodzi w nałóg ciagle coś słodkiego a boczki rosną

zapraszam kawusia na stole i kawałek ciasta