Storczyki platynkowe
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
A moze to był Hannover ?
nie oglądałąm ale wiem,,bywają najgłówniesza wystawa była właśnie w styczniu
T U T A Jrelacja
Moze to było to? Iimprez w Niemczech jest bardzo dużo.Stan posiadania tak wielu plantatorów
skutkuje akcjami promocyjnymi.Często bardzo lokalnymi.
.To najlepsza promocja sprzedazy i swoich upraw.Tylko Im zazdrościć.
pzdr.JOVANKA
nie oglądałąm ale wiem,,bywają najgłówniesza wystawa była właśnie w styczniu
T U T A Jrelacja
Moze to było to? Iimprez w Niemczech jest bardzo dużo.Stan posiadania tak wielu plantatorów
skutkuje akcjami promocyjnymi.Często bardzo lokalnymi.
.To najlepsza promocja sprzedazy i swoich upraw.Tylko Im zazdrościć.
pzdr.JOVANKA

jak czytam dyskusje na innym forum, to.... prawdopodobnie pokazywali coś innego :P
szklarnie ,a przy okazji wystawę producenta gdzieś na pograniczu Niemiec iHolandlii.Nie wiem,bo nie doszli też do tego czy to przypadkiem nie sa tereny naszej Agatki z forum Orchidheaven- tam gdzie pokazywała DolinęMOtyli i Ogrody do zwiedzania..
Ja się kierowałam informacja ,ze w Niemczech wiec.....była ,dość ważna ,Stąd udział autora książek ,które zznamy i mamy.Akurat śledzę imprezy zagraniczne, jest mnóstwo więc ograniczam sie do najważniejszych.A ta była z tej serii,nie lokalna.
Telewizja może wiele pokazywać innych.Jest nawet namiar strony na ten prograam ,ale szukać nie będę,bo i tak nie widziałam i nie zobaczę.
Ale naet jak to podałam :P , to pozostaje frajda z paphiopedilum w portretach

pzdr.JOVANKA
- platynka80
- 500p
program był o 8, taki półgodzinny, a że ja o tej porze jestem nieprzytomna, to w pIerwszej chwili myślałam, że mi się coś śni. Potem stwierdziłam, że zasnęłam przy włączonym telewizorze w poprzednią noc i rano był ten program. Na pewno mówili o ogromnej liczbie storczyków wystawowych,ale też kiermaszu. I to już widziałam - ogromną halę i stoczyki w sprzedaży - aż się mieniło od kolorów...były też stoiska z akcesoriami... i dwa razy mówiono,że "w Niemczech", "jedna z większych wtstaw, połączona z kiermaszem/targami"...
Czyli to Hannover?
Jovanko, ja widziałam tę halę wewnątrz, nawet nie wiem, czy to była hala, ale pomieszczenia ogromne..., dlatego trudno mi mówić, czy to akurat tam...
przyomniało mi się coś, tam chyba była jakaś MOTYLARNIA...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC
Czyli to Hannover?
Jovanko, ja widziałam tę halę wewnątrz, nawet nie wiem, czy to była hala, ale pomieszczenia ogromne..., dlatego trudno mi mówić, czy to akurat tam...

przyomniało mi się coś, tam chyba była jakaś MOTYLARNIA...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC

platynka 

- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ten program to "Rok w ogrodzie". Oglądam go prawie co tydzień, ale tej soboty po prostu zaspałam i było mi bardzo przykro, gdy okazało się, że moi bliscy go oglądali, a ja nie. Opowiadali mi co nieco, ale to nic w porównaniu zobaczenia tego.
Wiem tylko, że mówiono tam i pokazywano storczyki i jednego z ich producentów, który z czasem rozbudował szklarnie, w pobliżu też postawił motylarnię połączoną z orchidarium.
Nie wiem czy gdzieś w necie można by obejrzeć ten program. Zdaje się, że TVP nie daje możliwości oglądania w necie archiwalnych nagrań. A chętnie bym obejrzała...
Wiem tylko, że mówiono tam i pokazywano storczyki i jednego z ich producentów, który z czasem rozbudował szklarnie, w pobliżu też postawił motylarnię połączoną z orchidarium.
Nie wiem czy gdzieś w necie można by obejrzeć ten program. Zdaje się, że TVP nie daje możliwości oglądania w necie archiwalnych nagrań. A chętnie bym obejrzała...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- platynka80
- 500p
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oglądałam ten program, pokazywali tą osławioną przez jedną z nas dolinę motyli i storczyki w szklarni, dokładnie przeszli przez te gospodarstwo omawiając jakie są tam ogrody bo dokładna relacja ma być w innym programie. Pokazywali też motyle, a cały program był poświęcony storczykom i omawiali jak o nie dbać.
- platynka80
- 500p
- platynka80
- 500p
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Platynko cudeńka
i jak najwięcej takich prezentów Ci życzę (i każdemu z Nas