Moje roślinki
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Katrinko zjarzałam do Ciebie
puk ,puk mogę?
Prześledziłam Twój wątek od deski do deski
Różniaste zielone i kolorowe masz u siebie. Wszystkie miodzio bez wyjątku.
Nawet kolczatki masz u siebie, super
Fiołek niebieski pełny utkwił mi szczególnie w pamięci
Pokazałaś pączek na kaktusie,i albo ja gapa jestem albo nie było fotki jak się rozwinął. Rozwinął ci się ?

- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Agii serdecznie zapraszam, wpadaj częściej
Bardzo mi przyjemnie że Ci się moje bidusie zielone podobają
Jeśli chodzi o fiołka to jak nie masz takiego, a chciałabyś mieć to służę listkiem na wiosnę ;) Co do kaktusa z pączkiem, to nie rozwinął się do czasu aż poszedł na zimowanie. Dawno go nie widziałam, więc nie wiem co się z nim teraz dzieje. Muszę to zmienić i zajrzeć przy najbliższej okazji na zimowisko 

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, dawno nie zaglądałam do Ciebie, bo nie bylo Cię widac i słychać. Cieszę się, że znowu jesteś
Na dodatek z takimi fajnymi foteczkami.
Bluszczyk w hydroponice świetnie się trzyma i ma bardzo orginalny pałączek.
Hiacynt wpadł w białe szaleństwo, ślicznie wygląda, a sedum ... niesamowite. Mam fioła na punkcie sukulentów i zachwycam się każdym. Te Twoje są śliczne. Tego jaśniejszego jeszcze nie widziałam.

Bluszczyk w hydroponice świetnie się trzyma i ma bardzo orginalny pałączek.
Hiacynt wpadł w białe szaleństwo, ślicznie wygląda, a sedum ... niesamowite. Mam fioła na punkcie sukulentów i zachwycam się każdym. Te Twoje są śliczne. Tego jaśniejszego jeszcze nie widziałam.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Dziękuję Jagodo, Saro i Kasiu za odwiedziny 
Ja mam nadzieję że bluszcze nie zmarnieją w hydro, bo zostały przesadzone z ziemi, a to zawsze jest szok dla rośliny. Jak się rozrosną chciała bym uzyskać efekt kuli
To sedum o którym piszesz Kasiu, to ja zobaczyłam u mojego Łukasza w którejś zapomnianej doniczce, jak z niej wychodził. Zachwyciłam się i ukradłam kilka szczepek

Drugi pęd kwiatowy hiacynta (co mam zrobić z tym przekwitłym? Obciąć czy poczekać aż uschnie?)

Trzy kolory krokusów przyniesione z balkonu

cissus, który nic sobie z zimy nie robi

Kolejne kwiaty czerwonego grudnika

Cebulka, nie wiem czego ;) która po wyjęciu z torebki tak wyglądała. Wsadziłam ją w ziemię

Młode szczepki sundavilli, z ziemi coś wyrasta ;)

Ja mam nadzieję że bluszcze nie zmarnieją w hydro, bo zostały przesadzone z ziemi, a to zawsze jest szok dla rośliny. Jak się rozrosną chciała bym uzyskać efekt kuli

To sedum o którym piszesz Kasiu, to ja zobaczyłam u mojego Łukasza w którejś zapomnianej doniczce, jak z niej wychodził. Zachwyciłam się i ukradłam kilka szczepek

Drugi pęd kwiatowy hiacynta (co mam zrobić z tym przekwitłym? Obciąć czy poczekać aż uschnie?)

Trzy kolory krokusów przyniesione z balkonu

cissus, który nic sobie z zimy nie robi

Kolejne kwiaty czerwonego grudnika

Cebulka, nie wiem czego ;) która po wyjęciu z torebki tak wyglądała. Wsadziłam ją w ziemię

Młode szczepki sundavilli, z ziemi coś wyrasta ;)
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Kasiu
widzę że u Ciebie już wiosna na parapecie-krokusy, hiacynt
Sundaville bardzo ładnie Ci rośnie ,to z ziemi to chyba też pędzik sundaville.Moje młode sadzonki wypuszczają takie same pędy od korzenia. 
widzę że u Ciebie już wiosna na parapecie-krokusy, hiacynt

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje hiacynty też kwitną,
. Przekwitnięte kwiatostany zostawiłam, niech sobie spokojnie uschną.
Kasiu, sundaville poczulo wiosnę na całego. Fajnie Ci się rozrasta

Kasiu, sundaville poczulo wiosnę na całego. Fajnie Ci się rozrasta

Moje doniczkowce i sukulenty