Odrobine w ogrodzie - Beata T

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Faktycznie ten kołnierzyk jest niebezpieczny.
Macie rację dziewczyny.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Weszłam do wątku i po waszych wpisach dziewczyny poszłam zobaczyć czy jeszcze jest czapeczka no i proszę wisi M się nie zlitował ....ach wszystko na mojej głowie :roll: muszę panów pogonić bo ja w zaspę pod domem nie wejdę (ze względów bezpieczeństwa ...muszę uważać jak chodzę i gdzie nogi stawiam :lol: ) jak się nikt nad czapusią nie zlituję to za parę dni okno pod nią zniknie :wink:
Obrazek Obrazek
Haniu u mnie wszystkie rabatki zasypane wzdłuż wjazdu a mam spore rondko to ten śnieg tak na boki zgarniają :? no ale byliną to chyba cieplej pod tym śniegiem... tylko wiosną czeka się dłużej nim wyjdą :P
Wisienko zmieniłam dach i teraz mam po tej stronie strasznie długą powierzchnie a że słoneczko troszeczkę świeci to się po blasze śnieżek zsuwa :D Lampki na choince to pewnie będą aż się ociepli (luty ,marzec), a wąż na słupku to musi być aż będzie na plusie , ponieważ można go uszkodzić jeżeli nie będzie giętki :roll:
Zytko chodniczek jest mało uczęszczany ,a ja mam nadzieję że jak będzie spadać to mnie nie będzie na nim .....no i nie spadnie na mojego ciekawego ,plączącego się pod nogami "szkudnika" patrzył się na mnie dziwnie .....jeść nie daję tylko lata wte i z powrotem po śniegu z aparatem więc i jemu pstryknęłam foteczkę Obrazek

jakieś problemy znowu są z fotosikiem bo jedno zdjęcie wstawiam po 3 razy i dopiero mi się udaję a tak to mam komunikat maksymalna ilość plików.....
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, ten nawis masz świetny! Ale lepiej go zrzucić jednak, zanim komuś na głowę spadnie :?
Drapanko dla psinki :D
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

chatte pisze:Beatko, ten nawis masz świetny! Ale lepiej go zrzucić jednak, zanim komuś na głowę spadnie :?
Drapanko dla psinki :D
Drapanko, a niech będzie...i łapa. Bo jest taki pokorny.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izuniu, Zytko do drapania to on jest pierwszy od razu leży łapami do góry , ale słuchać to się w ogóle nie chce zero posłuchu ,a jak dostaje miskę to zamiast jeść to jej pilnuje .....to sobie teraz wyobraźcie co ja się z nim mam muszę go karmić tak żeby mu nie zamarzało ....przy tych mrozach to nawet łomem żarcia nie odłamie a co mowa psina ma sobie wyskrobać :roll:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Beatko u mnie odwilż... Jak tam Twój daszek? Nie wiszą na nim sopelki?

Ja pamiętam jak wracałam ze szkoły do domu, to zrywało się sople i zjadało, lizało... hihihihi
Teraz bym się bała :)

a psinka wytargaj za uszami :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo i ja pamiętam jak te sopelki się lizało - wczoraj syn strząsał daszek była to dość sztywna płachta ....u mnie cały czas jest na minusie a dzisiaj pochmurno więc śnieg leży aby tylko ślizgo nie było bo jutro muszę wybrać się do miasta -samochodem no ale z niego trzeba wysiąść i pozałatwiać to i owo , a ostatnio ślizgałam się na tych ...terakotach ( kto to wymyślił żeby je wszędzie układać ) :wink: No ale ty będziesz w stolicy tylko podejrzewam że nie z tej strony to mojej zimy nie zobaczysz :roll:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No prawdziwa zima u Ciebie a u mnie roztopy.
Ślisko niesamowicie że strach wyjść z domu.
Drapanko dla futrzaczka - śliczna psinka. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a z której srony Warszawy mieszkasz?

Jak wróciłam do Rzeszowa to padał śnieg :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Beatko, pierwiosnek kwiecisty, jeszcze u mnie rośnie, nadal.
Ta kępka ma 2 lata i jakieś 30-40cm, a to dopiero 25% optymalnej wysokości
tego gatunku. Ważne, by miał glębę wilgotną, a słońce nie paliło liści.
Innych wymagań tego giganta- nie znam. :lol:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko a ja południe "zwiedzam"
Pomacham Ci w środę ... :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grażynko zima jest i nawet na moment nic nie puściło ....tylko w prognozie im tak ładnie wychodzi - u mnie cały czas na minusie :lol:
Izo ty wjeżdżałaś od dołu bo innej możliwości nie ma - a ja po drugiej stronie W-wy( na górze) a przed Zalewem Zegrzyńskim :lol: To znowu masz zimę
Haniu ale mu u ciebie dobrze no ja takich warunków nie jestem w stanie zapewnić ,dlatego jak gdzieś widziałam to takie maleństwa były :wink: tym większe moje zdziwienie że tak może wyrosnąć :lol:
To jeszcze troszeczkę zimy zaserwuję
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beata T pisze: Izo ty wjeżdżałaś od dołu bo innej możliwości nie ma - a ja po drugiej stronie W-wy( na górze) a przed Zalewem Zegrzyńskim :lol: To znowu masz zimę
No przeciez wiem ale za machanie nie biją tam u Was :)

Beatko nie podwiązujesz juk? Bo widzę, że Twoja dordna jest...Nigdy nei wiązałaś?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

U mnie już dzisiaj zaczęły się roztopy.
Ale przynajmniej słonko pięknie świeciło. :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo bić to nie biją ale możesz być wzięta za kogoś innego :lol: to ja tak miałam stać przez parę godzin i machać wszystkim przejeżdżającym samochodom :wink: Juka ma dwa lata nie wiązałam jej ani w zeszłym roku ani w tym - rośnie mi tylko w liście bo kwiatu jeszcze nie było - kupiłam ze śladem po kwiecie ale o tym nie wiedziałam że ona potrafi raz na cztery lata zakwitnąć :?
Grażynko u mnie dopiero dzisiaj robi się jakaś chlapa , chociaż jeszcze nie widać żeby coś śniegu ubyło :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”