Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

jestem już :D matko kochana ale sie za wami stęskniłam ;:167 ;:167 ;:167 ale już jestem i jak na razie nie zapowiada się bym Was opuściła na dłużej
sorki ,że mnie tak długo nie było ...Mamrocik był chory bardzo i nawał zajęć też nie pozwalał na przesiadywanie przy kompie ,ale juz jetem :lol:
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No...i tak ma być! :P :wink:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

basga pisze:No...i tak ma być! :P :wink:
he he obiecuje poprawe Basiu!
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No nareszcie jesteś ! Przykro mi, że córcia była chora. Ale mam nadzieję, że już jest wszystko w porządku i będziesz mogła spokojnie z nami posiedzieć :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

Bardzo się cieszę, że już po chorobie :lol: :lol: :lol: i córcia ma się dobrze.
Nie ma jak u mamy...kto nie wierzy jego rzecz !
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

no będę będę :lol: ino jak sie do kompa dorwe :) Mamrota cosik opętało i jak nie siedziała przy lapku tak teraz małpa na okrągło kiedy tylko ma czas i do lekcji nie nagonie to wiecznie coś po necie ryje :D non stop wysyła sms-y ,bo doszła do wniosku :po co ma tracić kase z telefonu na sms jak moze za darmo z neta :lol: potrafi tak ze swoja psiapsiółką cały dzień i pół nocy pisać a jak krzycze ,że ma wyłączyć telefon wreszcie ( bo ile można tego sygnału esek wysłuchiwać...szału :evil: normalnie dostaje) to sobie wibracje włącza ale lapka z łap nie wypuści bo oczywiście musi zaraz odpowiedzieć :D
tak ,że widzicie kochane moje muszę bitwy staczać ,żeby cokolwiek napisać .....ale jakoś poradze, najwyżej szlaban dostanie tylko jeszcze musze wymyśleć za co ,bo Mamrot raczej grzeczny jest i nie mam za co karać :lol: no chyba że za jedynke z chemii z kartkówki ale zaraz mi odpaliła ,że nikt nie jest doskonały :lol: .....i co wy na to?
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga, z tą bańką z chemii to córa ma rację... 8) sama to przerabiałam :lol: powinni ją wycofać ze szkół :lol: :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

myszorek pisze:Aga, z tą bańką z chemii to córa ma rację... 8) sama to przerabiałam :lol: powinni ją wycofać ze szkół :lol: :lol:
Popieram :D

A tak w ogóle to super, że znowu wróciłas do nas. Oj cicho tu momentami bylo bez Ciebie.
Dobrze, że Mamrocik już zdrowy. Nie ma nic gorszego od choroba dziecka.
Trzymam kciuki za wygraną walkę o lapka. Musisz to dobrze rozegrać, bo czekamy na wieści o Twoich zielonych. Co u nich?
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

Znajdź, zwiń i zamelinuj... Lapek - niełatwa zdobycz ;)
Dobrze, że już wszystko OK, bo pogaduszek (i gaduł takich jak my) na forum nigdy za wiele ;)

Ja chemię i fizykę zrozumialam jakieś 6 lat po skończeniu szkoły. To jest najlepszy dowód, że to, co dzieciom podają w szkołach, jest zdecydowanie zbyt skomplikowane! ;)

Ale, ale... Kasia ma rację i nie traci sprzed oczu meritum sprawy - jak się mają Twoje roślinki? Może chociaż u Ciebie wszystko żyje?
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Dużo zdrowia dla córci i powodzenia dla Ciebie w walce o lapka :P Fajnie, że już jesteś :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

A propo lapków-u nas gdzieś "zginęła" możliwośc dostępu do netu z lapka choć przed świętami wszystko było ok,pewnie ktoś sobie hasło założył i...mój M kupił jakiegoś routera i będzie robił w domu sieć-męskie zabawki nigdy się chyba nie kończą!
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kari pisze:Znajdź, zwiń i zamelinuj... Lapek - niełatwa zdobycz ;)
Popieram Karinkę! A tak poważnie to może jakieś godzinki sobie ustalicie, kiedy która korzysta z lapka :) Ja z M. tak sobie ustalamy i na razie jeszcze się nie gryziemy :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

ok! dziewczyny :D to nie taka łatwa sprawa jakby się wydawało i z tą szkołą i z lapkiem.... :? wczoraj siedziałam nad geometrią .której notabene nie lubię .kto wymyśla taki program szkolny jest moim osobistym wrogiem! :evil: Mamrot nie jest tępy ,tylko czasami w przypadku prac typowo manualnych wymaga pomocy.Wiecie nie dość ,że leworęczna (podobno leworęczni to wybitnie zdolni :lol: ) to ma problemy np. z rysowaniem szczegółów i z przyrządami kreślarskimi ,no ale dajemy rade .Druga rzecz ,że czasami mnie bezczelnie wykorzystuje ,no ale które dziecko tego nie robi?nie macie pojęcia co ja przeżywałam jak miała w szkole pismo techniczne !!!a przekroje jakiś idiotycznych maszyn czy innych dupereli? ...masakra za moich czasów chłopcy robili karmniki na technice a dziewczynki sałatki i było dobrze teraz wszyscy robią to samo i w efekcie nikt nic nie umie ....bo wszystko jest na odpier....byleby odpękać.
Lapka moje dziecko potrzebuje na okrągło (małpa jedna ,nie dba o potrzeby mamusi :lol: ) ale wybaczam i biorę na przeczekanie ....wkońcu się znudzi :D
co do moich roślinek....nowości są :D ale i są straty :evil:
na początek pokażę Wam moje amarylisy,a właściwie jeden taki ewenement pokazywałam Wam na początku jak był kupiony ,miał na jednym pędzie 5 kwiatów ,potem wyrósł drugi jeszcze większy niż poprzednik i miał ...6 teraz patrze i wyrasta z tej samej cebuli trzeci pęd (na razie nierozwinięty więc nie wiem ile będzie miał ...)
Obrazek Obrazek fotki oczywiście nie oddaja wielkości "trąbek" ,bo muszę wam powiedzieć ,że byłam dumna z piękności moich amarylisów.Jeden już przekwitł zupełni i ma tylko liście a ten drugi z trzecim pędem ma liście długości 80cm. Nie wiem co to za mutant ale mam podejrzenia ,że chyba pod czernobylem go pędzili :lol: licznik Gaigera by mi sie przydał ...napromieniowany czy jak?
różowa azalka przekwitła ,ale biała coraz piękniejsza :D nabyłam parę nowych roślinek
Obrazek cissus jakisik ,ma tylko o wiele większe liście niż ten co ja mam (dwie doniczki romboidalnego i szczepki które dostałam od szwagierki australijskiego)znaczy inny typ :lol:
Obrazek fitonia ,też inna niż te moje ,bo ma baaardzo duże liście ,moje mają około centymetra długośći ,chyba miniaturki ,a ta srebrna tak na oko z 5cm.
Obrazek no i pachypodium ? staciło kila liści ale reszta się trzyma
przejrze resztę i jak coś nowego o czym zapomniałam to zaraz wstawię :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Fittonia super,a ja durne babsko myślałam,że ją jakiś mączniak zaatakował aTy masz takiego oryginała.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś roślinki piękne :) Amarylis cudnie kwiatnie. A fitonia błyszczy jak sreberko :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”