Maryniu, zafundowałam sobie dłuższy spacerek po Twoim wątku i muszę przyznać, że fotografie jesiennych widoków i widoczków sprawiają wrażenie, jakby spod malarskiego pędzla wyszły.
Pięknie uchwyciłaś w kadrach urodę jesieni.
Muszę się przyznać, że w związku z dużą ilością kwitnących u mnie roślin, zbyt mało uwagi poświęcam jesiennym barwom.
Muszę się poprawić, a ponieważ pogoda ma się pogorszyć, to przyjdzie mi to nieco łatwiej.
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę.
Lucynko dziękuję za tak miłe komplementy!
Po prostu delektuję się i barwami jesieni ..Nie mogę oderwać się od aparatu jak przyjdę na działkę... Intrygują mnie te barwne liście i listeczki uwielbiam ten czas i te chwile... Szkoda,że niewiele ich już w tym sezonie zostało.. wnet nastaną szare, ponure,zimne dni... Za życzenia dziękuję, na szczęście na zdrówko nie narzekam i odwzajemniam!
Igo tak, różyczka to The Fairy jako jedyna u mnie jeszcze kwitnie jak gdyby jesień jej nie straszną była... Mile łaskocze moje ego Twoja nie banalna opinia o moich zdjęciach! Serdeczne dzięki!
anabuko1 dziękuję ! Jesień ze swoimi barwami dosłownie sama pcha się w obiektyw a ja ją uwielbiam Cieszy mnie,że Ci się podoba moja jesień
Igala lubię Twój komentarz i spojrzenie na moje fotopstryki !Bardzo dziękuję!
Przyjemnie mi przeczytać opinię inną od jednakowo brzmiących wszędzie forumowych stereotypów ... Lucynko ja je tylko zauważyłam i aparatu użyłam ..znaczy się te koraliki. Mnie też się spodobały!
Dziękuję za miłe odwiedziny!
anabuko1 jesień chyba wszędzie jednaka ja może więcej uwagi jej poświęcam i obserwuję:?: Dziękuję za uznanie dla zdjęć!
Danusiu i Ty się pofatygowałaś do mnie z tak miłymi komplementami bardzo się cieszę!
Bardzo się cieszę ze wszystkich odwiedzin i miłych komentarzy
Wątek ma się ku końcowi ...jeszcze jesiennych zdjęć nieco... pogody załamanie w meteo wieszczą i nie będzie już tak złociście i rudo...
nie tylko żółcie i czerwienie ....zieleń paproci ogrodowych ładnie współgra o tej porze
Maryniu, mam nadzieję, że zaraz otworzysz nowy wątek, bo na pewno masz duży zapas zdjęć, które nam możesz zaprezentować.
Kolejna porcja fantastycznych zdjęć wzbogaciła moje estetyczne doznania. Dziękuję i pozdrawiam Miłej niedzieli życzę.
Witaj . Mało mnie ostatnio na forum bo czasu brakuje ale na tak piękne zdjęcia musiałam się załapać . Piękną i kolorową masz jesień. To spora zasługa pogody ale też Twojego oka do robienia zdjęć . Pozdrawiam ciepło .