ale tylko Wostorg Idealnyj ma taki nalot na jagodach.

Liście wydają się czyste.

Czy to jest szara pleśn?
Takie przebarwienia mogą być spowodowane niedoborem potasu.massur pisze:Ma ktoś pomysł na takie przebarwienia? Bo nie pasują do niczego co znalazłem, odmiana Agat Doński.
Miałem odpuścić, ale przechodzisz samego siebie w hipokryzji. W dwóch sąsiadujących ze sobą zdaniach piszesz o prawie do własnej opinii i jednocześnie zabraniasz mi wyrażać swoje opinie, nazywając je zaśmiecaniem forum. Do tego posądzasz mnie o kryptoreklamę książki w sytuacji, gdy ja tylko podlinkowałem artykuł z bloga prawdziwego fachowca w dziedzinie ochrony winorośli. Ten blog to Wirtualna Klinika Roślin. Zachwalałeś inne forum (nie krypto, ale jawna reklama), więc sprawdź ile razy na tamtym forum odwołują się do doświadczenia dra Mazurka.garom pisze:@malopolanin Uważam,że każdy na forum ma prawo przedstawić swoją opinię i informację na prezentowany w nim temat, tak samo ja jak i Ty. Dlatego zachowaj proszę swoje personalne uwagi do mnie dla siebie, a nie zaśmiecaj nimi naszego forum.Obiektywnie patrząc na Twój wpis uważam,że robisz kryptoreklamę pewnej książki