Iście wiosenny ruch nastał u mnie co mnie niebywale cieszy!
Dzisiaj zimnica i siedzenie w czterech ścianach ... trzeba przeczekać i zająć się innymi sprawami , jeszcze tylko odpowiem na wizyty!
Lucynko fotek żonkili z każdą godziną przybywa na FO ,jeszcze się napatrzysz

Co do cieszynianki to owszem wprowadziła Cię w błąd fotka śledziennicy,która jest nieco podobna

Okularów nie zmieniaj!
Krychna 
ciemne ciemierniki wschodnie jak i cuchnący mają się u mnie bardzo dobrze natomiast gorzej nieco z białymi jakieś takie niezbyt wydarzone

Trochę je podzieliłam dla znajomych i teraz pewnie się regenerują.Pogoda się i u mnie popsuła i trzeba cierpliwie ją przeczekać a

wyrywa się na działkę!

Miło mi,że Ci się podobają zdjęcia!
anabuko1 Aniu wiosna jak to wiosna , roślinki rwą się do życia ku naszej radości. Jeszcze kilka dni

to będziemy się cieszyć coraz to nowymi kwitnieniami!
Margo2 Gosiu dzięki za pochwałę zdjęć!

Różom podobno żadne cięcie nie zaszkodzi ,miej nadzieję że i edenka ci się odnieda.

Ciągle mało czasu mamy, działamy w pośpiechu i czasem rezultaty opłakane jak to się mówi..Ale nie warto zawracać sobie głowy drobiazgami...masz tyle pięknych roślin,że jedna róża to pikuś i rzecz nabyta jakby co...Ale miej nadzieję,że odbije bez problemu i jeszcze się nią nacieszysz!
koziorozec Marto za komplementy pięknie dziękuję !

Dzikie zwierzątka działają i na mnie niczym płachta na byka ... Szczególnie ,kiedy zbliżają się do naszych ogrodów...
Życzenia pogody odwzajemniam bo chyba wszędzie zimnisko.