Co to za żółta roślinka nad krokusami w Twoich ostatnich zdjęciach?
Pozdrawiam i wracam do lektury

Witajcie!
 Witajcie! 

natomiast karłowe z dużymi owocami zawsze miałam. Są wygodne w obsłudze, bo nie potrzebują podpórek.
  natomiast karłowe z dużymi owocami zawsze miałam. Są wygodne w obsłudze, bo nie potrzebują podpórek.  
  a wiatr u mnie był nieco słabszy niż u Ciebie i choć nadal wieje, to jednak żadnych szkód nie poczynił.
  a wiatr u mnie był nieco słabszy niż u Ciebie i choć nadal wieje, to jednak żadnych szkód nie poczynił.  
  A rozsady mają się dobrze, dziękuję.
 A rozsady mają się dobrze, dziękuję.  

Oczywiście odwzajemniam.
 Oczywiście odwzajemniam.  

Zapraszam do stałej obecności.
 Zapraszam do stałej obecności.   

Nawet nie wiedziałam, że są takie niskie odmiany. Chociaż to może i logiczne, że do gruntu, to powinny być takie niewysokie? Teraz będę już mądrzejsze i za rok może też sobie takie sprawię. Pod warunkiem oczywiście, że mi z nimi wyjdzie chociaż częściowo. Tyle, żebym chciała więcej
 Nawet nie wiedziałam, że są takie niskie odmiany. Chociaż to może i logiczne, że do gruntu, to powinny być takie niewysokie? Teraz będę już mądrzejsze i za rok może też sobie takie sprawię. Pod warunkiem oczywiście, że mi z nimi wyjdzie chociaż częściowo. Tyle, żebym chciała więcej  

Dobrze czytać, że zdrówko wraca, a pogoda nie zachwyca więc na spokojnie.
 Dobrze czytać, że zdrówko wraca, a pogoda nie zachwyca więc na spokojnie. 

Witajcie!
 Witajcie!

U Ciebie będzie podobnie za rok. Teraz kibicuję, by eksperyment się powiódł i dał Ci mnóstwo radości.
  U Ciebie będzie podobnie za rok. Teraz kibicuję, by eksperyment się powiódł i dał Ci mnóstwo radości.   
  Barometr idzie na pogodę i w niedzielę u mnie może już być nawet 15*.
  Barometr idzie na pogodę i w niedzielę u mnie może już być nawet 15*. 

Są już tak zastawione i zielone, że M już tylko pyta: "Jak tam Twój ogród? Kwitnie?"
 Są już tak zastawione i zielone, że M już tylko pyta: "Jak tam Twój ogród? Kwitnie?"  

odwzajemniam.
 odwzajemniam. 

, kochana jesteś, dobrze, że mam Ciebie, no Twój kalenarz, to wiem, że jeszcze dziś trochę wysiewów muszę zrobić, więc znikam zaraz i do wysiewów start
 , kochana jesteś, dobrze, że mam Ciebie, no Twój kalenarz, to wiem, że jeszcze dziś trochę wysiewów muszę zrobić, więc znikam zaraz i do wysiewów start  

Ja zwlekam jeszcze z każdym dniem.
 Ja zwlekam jeszcze z każdym dniem. 
  szybko uznał,że nie ma tu jeszcze nic do roboty...
 szybko uznał,że nie ma tu jeszcze nic do roboty...  Parę fotek pstryknęłam i powrót.
 Parę fotek pstryknęłam i powrót.

chylę czoła
 chylę czoła  Ja taka uporządkowana nie jestem
 Ja taka uporządkowana nie jestem   ziemia nie kupiona, chęci odeszły, muszę się zabrać, tylko gdzie ja takie ilości umieszczę.
 ziemia nie kupiona, chęci odeszły, muszę się zabrać, tylko gdzie ja takie ilości umieszczę.
 Może patyczki Ligustra to przeżyją, bo je wsadziłam prosto do gruntu w nadziei na żywopłot ... Pozdrowienia
 Może patyczki Ligustra to przeżyją, bo je wsadziłam prosto do gruntu w nadziei na żywopłot ... Pozdrowienia 

Witajcie!
 Witajcie! wyniosę je na balkon, tyłeczki im się ochłodzą, to przystopują.
  wyniosę je na balkon, tyłeczki im się ochłodzą, to przystopują. 

, że jeżeli coś dosiejesz, to zapewne dopiero do gruntu.
 , że jeżeli coś dosiejesz, to zapewne dopiero do gruntu. 
  Trochę mnie martwią tym swoim tempem wzrostu, bo do maja jeszcze bardzo daleko. W tym roku wyjątkowo mi się wszystko udaje i oby tak dalej, szczególnie jak chodzi o pomidorki.
  Trochę mnie martwią tym swoim tempem wzrostu, bo do maja jeszcze bardzo daleko. W tym roku wyjątkowo mi się wszystko udaje i oby tak dalej, szczególnie jak chodzi o pomidorki.  
  Tym ważniejszym trzeba się poświęcić
  Tym ważniejszym trzeba się poświęcić  
   , ważne nie uciekną, poczekają.
 , ważne nie uciekną, poczekają.