Danusiu dzięki za miłe życzenia W tym cały jest ambaras .... Występy przed niemą publiką to niezbyt ambitne i motywujące zajęcie... a na wspomnienia też nie mam ochoty...
Maryniu, wspominki też są przyjemne, szczególnie dzięki wykonanym przez Ciebie zdjęciom.
Bardzo mi się podoba fotka z wierzbą płaczącą. Jest taka słoneczna!
Dużo zdrówka dla Was na nowy roczek. Niechaj wszystkie problemy znikną, niech powróci spokój, a każdy nowy dzień niech będzie pełen radości i szczęścia.
Lucynko serdeczne dzięki za miłe życzenia ,które odwzajemniam i samych dobrych dni życzę Tobie i całej Rodzince
Odnośnie wierzby to zdjęcie jest aktualne...wierzba do dzisiaj jeszcze nie straciła liści..Pani sprzątająca ma nieustannie z nią robotę z grabieniem liści ...Wykonuje tę pracę 2-3 razy w tygodniu!To jest zdjęcie już po świąteczne..właśnie świeżutko wygrabione zieloniutkie trawniki... Wspomnień czar mnie jeszcze nie ogarnął...
Bardzo mi miło,że Ci się podobają moje zdjęcia!
Natalko serdecznie i Tobie dziękuję i odwzajemniam życzenia zdrowia i pomyślności!
Witaj Maryniu,jestem jeszcze w Starym Roku,żeby życzyć Ci wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,żeby ten Nowy Rok był pełen radości ,spokoju i szczęścia ,żebyśmy spotykali się w naszych ogrodach ,żebyś przenosiła nas w świat bajki swoimi zdjęciami,pozdrawiam i miłej zabawy
Lucynko na razie zostawiam innym pole do popisu we wiosennych prezentacjach bo mnie wspominanie tego co było jakoś jeszcze nie rajcuje...
Pstrykam sobie i w domu ,zdarza się, że i coś niecoś w plenerze ...zima też ma swój urok i należy łapać kadry...A latem jak jest +30C w cieniu powspominać można dla ochłody...
Życzenia wraz z M odwzajemniamy i z dziękujemy!