Moja kwitnąca kolekcja
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj tak, oby cały rok upłynął wśród takich piękności
Żółty śliczniutki, ale ten seledynek w kropeczki
cudo 

Żółty śliczniutki, ale ten seledynek w kropeczki

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu dziękuję
Basiu dziękuję, faktycznie sporo mam fioletowych, ale ja najbardziej kocham wszelkie odcienie żółci, zieleni, pomarańczu i bordo. Wszystkie kropki , ciapki, plamki i paseczki mile widziane
Te wcześniej pokazywane mają różowe lub fioletowe kropeczki na żółtym lub kremowym tle
A co do tego ze złamanym pędem, to złamał mi się on w kolanku, i w tym miejscu widzę, że coś zaczyna rosnąć 

Basiu dziękuję, faktycznie sporo mam fioletowych, ale ja najbardziej kocham wszelkie odcienie żółci, zieleni, pomarańczu i bordo. Wszystkie kropki , ciapki, plamki i paseczki mile widziane

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JOLU, BASIU,bardzo dziękuję za miłe słowa, strasznie się cieszę, że podobają Wam się moje kwiatki.
,kocham je i każde miłe słowo na ich temat to balsam na moją duszę
. Właśnie przytargałam od bratowej jedną bidulkę miniaturke, wprawdzie ma piękne błyszczące liście, ale usechł stożek wzrostu i nie podobały mi się korzenie mimo, że bardzo mało ich było widać przez doniczkę. Prawie bratową zmusiłam, aby mi go dała do przeglądu w domu, mówiąc, że mam podłoże i przesadzę, i co się okazało- ani jednego korzenia w doniczce, wszystkie zgniłe i zasuszone. Jutro go wsadzę w nowe podłoże i może pomalutku wypuści jakieś korzonki, i basal keiki. Mam nadzieję, ponieważ jest naprawdę śliczny, malusieńki i podobno pięknie kwitł.

-
- 500p
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 17 paź 2007, o 20:25
-
- 500p