Moja kwitnąca kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj Agnieszko jak zwykle gdy widzę żółtego to "zachorowuję". On jest uroczy, uwielbiam żółty kolorek w kwiatach ;:109
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj tak, oby cały rok upłynął wśród takich piękności :wink:
Żółty śliczniutki, ale ten seledynek w kropeczki :shock: cudo :!:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Piękne :) a zwłaszcza żółtobiały w sam raz jak na ponury początek roku.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

ARIEL, ŚNIEŻKO, DUSIU, HALINKO, ASIU, MAMBO sredrcznie dziękuję za miłe słowa dotyczące moich storczyków, bardzo się cieszę, że podobają się wam :D . Jeszcze kilka zdjęć

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

przepiękne... ten pierwszy z piedżkami jest podobny do mojego... tylko mój ma chyba trochę więcej piegów i trochę ciemniejsze, ale może tak mi się wydaje, na zdjęciach często storczyki wychodzą inaczej niż wyglądają w rzeczywistości.
Blue Monkey
500p
500p
Od: 31 gru 2008, o 20:04

Post »

Ach jaki śliczny ten w fioletowe kropeczki :) dużo widzę u Ciebie fioletowych i różowych i bardzo mi się podobają :) ale Ci zazdroszczę ręki do storczyków! widać, że im u Ciebie dobrze :D a jak sie ma tamten biedulek ze złamanym pędzikiem? Rośnie mu jakiś nowy pędzik?
pozdrawiam,
Basia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dusiu dziękuję :D
Basiu dziękuję, faktycznie sporo mam fioletowych, ale ja najbardziej kocham wszelkie odcienie żółci, zieleni, pomarańczu i bordo. Wszystkie kropki , ciapki, plamki i paseczki mile widziane :wink: :D Te wcześniej pokazywane mają różowe lub fioletowe kropeczki na żółtym lub kremowym tle :D A co do tego ze złamanym pędem, to złamał mi się on w kolanku, i w tym miejscu widzę, że coś zaczyna rosnąć :D
Awatar użytkownika
Jolusia
1000p
1000p
Od: 25 gru 2008, o 19:34

Post »

przepiekne, az szczeka opada :lol:
Pozdrawiam Jolanta
Storczyki Jolanty

:wit
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

AGNESS pisze:Obrazek
AGNESS pisze:Obrazek Obrazek Obrazek
AGNESS pisze:Kilka nowych fotek na miły 1 dzień Nowego Roku :D Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Agness, jeden ładniejszy od drugiego 8) :) ... niech kwitną dłuuuugo i obficie ;:215 nowy nabytek w ślicznych kolorach ;:228
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JOLU, BASIU,bardzo dziękuję za miłe słowa, strasznie się cieszę, że podobają Wam się moje kwiatki. :D,kocham je i każde miłe słowo na ich temat to balsam na moją duszę :wink: :D . Właśnie przytargałam od bratowej jedną bidulkę miniaturke, wprawdzie ma piękne błyszczące liście, ale usechł stożek wzrostu i nie podobały mi się korzenie mimo, że bardzo mało ich było widać przez doniczkę. Prawie bratową zmusiłam, aby mi go dała do przeglądu w domu, mówiąc, że mam podłoże i przesadzę, i co się okazało- ani jednego korzenia w doniczce, wszystkie zgniłe i zasuszone. Jutro go wsadzę w nowe podłoże i może pomalutku wypuści jakieś korzonki, i basal keiki. Mam nadzieję, ponieważ jest naprawdę śliczny, malusieńki i podobno pięknie kwitł.
Blue Monkey
500p
500p

Post »

A może jakieś zdjęcie takiego maluszka nawet bez kwiatków? I koniecznie pokaż to nowe coś które wyrasta ze złamania, bardzo jestem ciekawa jak to wygląda :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Agnes dzisiaj obejrzałam sobie Twoje storczyki , są bardzo piękne .Ja tez mam ich kilka ale jak do kwiatków ogrodowych mam rękę to ze storczykami mi za bardzo się nie udaje.
Genia
katarina1984
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 17 paź 2007, o 20:25

Post »

Jak się człowiek tu napatrzy, to się głodny robi :D Nie ma to jak miłe oku hobby :D Pozdrawiam
Blue Monkey
500p
500p

Post »

Agness, nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego Twojego wątku, a jestem bardzo ciekawa czy masz Cymbidium? pisałaś że najbardziej lubisz m.in. znielenie i bordo a widziałam takie śliczne Cymbidium cytrynowozielone z bordo warżką. cudne :)
ASDERAN
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 17 wrz 2008, o 23:48

Post »

Kiedyś żonie na dzień kobiet kupiłem storczyka, sam w ogrodzie mam jakieś polne storczyki
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”