A ja mam piekną niespodziankę do rozpoznania. Miała być drugą Edenką ale nią na szczęście nie jest
Jest piekna, wnetrza płatków w bardzo delikatnej poświacie rózu z morelą. Liście nie za ciemne.
Tylko jak się nazywa ta piękność ?
Danusia, sprawdziłam. To nie ta, moja jest tylko leciutko podbarwiona kolorem. Prwie go nie widać patrząc z góry, dopieropatrząc z boku mozna go zobaczyć wyraźniej.Tak jak by ktoś akwarelkę malował .
majalis2013 pisze:A ja mam piekną niespodziankę do rozpoznania. Miała być drugą Edenką ale nią na szczęście nie jest
Jest piekna, wnetrza płatków w bardzo delikatnej poświacie rózu z morelą. Liście nie za ciemne.
Tylko jak się nazywa ta piękność ?
Jak porównałam Pastelle zaczyna takim pąkiem jak Eden Rose. Potem rozwija się podobnie ale efekt końcowy jest już zupełnie inny.
Jak by się nie nazywała jest śliczna, mam nadzieję że ktoś rozwiąże zagadkę bo chętnie ją kupię.
Pięknie dziękuję za podpowiedzi i zdjęcie porównawcze , no tak ..moja różyczka taka napakowana nie jest. Zdjęcie zrobione przed chwilą, jak by się nie nazywała dla mnie jest piękna ale póki co pozostanie bezimienną