Ogród Marty - Cz. XII

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XII

Post »

Jestem znowu z Wami ,ogród kwitnie pięknie pogoda też dopisuje ,tylko ja fruwam po ogrodzie ,żeby jakoś go doprowadzić do wyglądu bo u mnie w sobotę czyli jutro spotkanie forumowe ,oj jak ja lubię gości ,już się na nich cieszę .

Marysiu,ja czasem tak zaskakuję ;:306 mówisz,że zdjęcia ładne bo ładne dziewczyny na nich się znalazły :uszy ,chyba nigdy nie wypatrzysz do końca wszystkiego ,bo roślin bardzo dużo ,ale systematycznie może w końcu da radę ,ja też sie cieszę na każde nasze spotkanie,pozdrawiam i do zobaczenia jutro ;:196

Ewuniu,cieszę się ,że spacerujesz po moim ogrodzie ,miejsca dla każdego dużo i zawsze miło Cię widzę pozdrawiam ;:168

Ewciu,sam ogród ma trochę ponad 30 arów , jest dość roślin których nie mam i chyba to niemożliwe ,żeby wszystkie były ,ja bardzo lubię takie spotkania i jutro właśnie jest u mnie ,bo ostatnie było u Marysi Maski,pozdrawiam i miłego dnia życzę ;:168

Dorota,ja też bardzo lubię te spotkania ,mam nadzieję ,że będzie pięknie i posiedzimy pod katalpami ,a po ogrodzie będziesz spacerować do woli ,pięknie kwitnie i cudnie pachnie ,chyba takiego go nie widziałaś ,pozdrawiam i do zobaczenia ;:168

Ewciu ewarost,to prawda wymyślono ,że można spacerować nawet w pozycji horyzontalnej ;:306 ,sama się zastanawiam ,co będzie kwitło potem,ale są róże i cała reszta ,cienia u mnie pod dostatkiem ,pozdrawiam ;:168

Aniu,ten klonik taki kopułowaty i sam tak się ułożył,nic z nim nie kombinuję ,on tylko sobie jest,zaczyna się wielki festiwal azaliowy,pozdrawiam :wit

Mariuszku ,pomyliłeś sobie moje imię ;:306 ,ale można się zgubić w tym tłoku,ciasto wyszło nawet pyszne chociaż ja nie bardzo umiem piec ,wolę gotować ,te zdjęcia co są u mnie robił mąż Iwonki,więc jesteśmy wszystkie ,miło,że wstąpiłeś ,jutro spotkanie w moim ogrodzie ,oj będzie się działo,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fajnie Was widzieć ;:196
Marto, znasz nazwę tego lilaka- różowego, zdjęcie na górze.
Pozdrawiam - Justyna
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pięknie wszystko rośnie w ogrodzie ,ciut deszczyk rozruszał moje roślinki ,wiec spacerujmy ,zapraszam ;:180
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu no to nam się trafi świetny termin na wizytę...na kwitnienie rododendronów i azalii! Moja azalia po deszczu kończy kwitnienie. Wilczomlecz Ci się rozbujał...muszę swojego ograniczyć, bo ja nie mam tyle miejsca :;230 Kolejny upalny dzień idziemy do ogrodu ;:65 Miłego i spokojnego dnia ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam ,dzisiaj troszkę byłam w ogrodzie ,żeby dopucować ten mój ogród ,bo jutro u mnie forumowe spotkanie ,ale to nie sposób zrobić wszystko co by się chciało,trudno jak jest tak będzie ,może goście nic nie zauważą :uszy

Justynko,fajnie ,ze wstąpiłaś,ja nie znam ani jednego bzu jakie mam ,bo jak je sadziłam to mnie nic nie interesowało jak sie nazywa,a teraz na forum by się przydało,pozdrawiam ;:168

Marysiu,ogród fajnie kwitnie i pięknie pachnie ,może jutro będzie ładna pogoda to do woli będziemy siedzieć w ogrodzie ,dzisiaj dopiero po południu poszłam do ogrodu ,więc niewiele zrobiłam ,ale trudno,byle by goście dojechali szczęśliwie ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś goście nie będą patrzeć czy ogród ogarnięty, tylko na piękne roślinki ;:167 A znając życie pewnie masz czyściutko.
Przy takim dużym ogrodzie, ciągle pokazujesz nowe zakątki, fajnie ;:172
Wilczomlecz zapisuję na zakupowej liście ;:215
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

I to jest nie wypucowany ogród??? oj Martusiu, Martusiu ;:4
https://www.fotosik.pl/zdjecie/bfa971256ea26d48 ale bezwstydnik ;:306 ;:306
Do jutra ;:196 :wit
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Martuś, bardzo nam było miło Cię poznać i mam nadzieję, że będziemy miały jeszcze niejedną możliwość na spotkanie ;:196 I oczywiście bardzo liczę, że kiedyś uda nam się zobaczyć wszystkie Twoje cuda na żywo. Dobrej pogody na jutro i udanego spotkania ;:196

Oj, Marysiu, Marysiu :;230
Awatar użytkownika
majalis2013
500p
500p
Od: 20 mar 2013, o 08:10

Post »

Ten wilczomlecz z oranzowymi kwiatkami jest super, muszę go koniecznie znaleść do mojej kolekcji.
Agata
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Zawsze lubię zaglądać do twojego pięknego , różnorodnego ogrodu.
Mnóstwo roślin masz.I one mnie zawsze zauroczają.
Porządek wzorcowy ;:180
A te azalie, roki,,um bajkowe widoki.
no wąłsnie takie widoki powodują,że człowiek myśli, zeby nową kupić, i gdzie ja posadzić. :D ;:7
Kloniki piękne.Kiedyś i ja sobie kupię. ;:173
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Martuś cudowny poranny spacer z kawusią u Ciebie ;:196 Wszystko takie zadbane, ja kosiłam przed wyjazdem a teraz trawa duża ale wczoraj jak miałam czas to burza za burzą i nawet słońce świeciło i deszcz padał. Szaleje ta pogoda ale przynajmniej moje piaseczki dostały wodę ;:196 Zapraszam na spacerek do Czarnogóry :roll: Dziś ruszam w odwiedziny w rodzinne strony mego Ł i pomoczyć nóżki w Dunajcu ;:167

Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marcia spacerek relaksacyjny ... ogród czeka na gości nawet leżanki przygotowane :lol: Bawcie się dobrze i niech wam sprzyja pogoda ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Super spędzony dzień w pięknym ogrodzie Marty. Zdjęcia nie oddają w pełni całego jego uroku, jest przepiękny ;:215 pachnie wokół azaliami, lilakiem. Rododendrony, azalie w pełnym rozkwicie, jest ich tak dużo jak w Pisarzowicach.
Gospodarze przeuroczy, do tego Marta o szczodrym sercu obdzieliła nas roślinami ( ja się wzbraniałam, ale naprawdę nie mogłam odmówić ;:306 )
Dodatkiem do całości był obficie zastawiony stół biesiadny, moje kubki smakowe zostały dopieszczone, takiej zupki nigdy nie jadłam ;:oj do tego przepyszna kiszka z grilla, zapiekanka makaronowo- grzybowa, mniam!!!!
Miła atmosfera w gronie Marysi, Irenki z mężem, Darii z mężem, gospodarzy, dziękuję wszystkim bardzo za tak super spędzony dzień ;:196
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Zawsze się dobrze czuję w Twoim ogrodzie. Przyjemnie oglądać tak dopieszczony ogród. ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”