Od wiosny do jesieni w moim raju

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju

Post »

Zuziu ;:138 cudo sporo pracy włożyłaś ale cudownie to wszystko wygląda. Tulipanki masz bardzo ładne kolorowe i na pewno pięknie pachnące możesz być dumna bo masz z czego pozdrawiam życzę miłego tygodnia. :)
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Zuziu,Tulipanki pięknie kwitną,cieszy oko!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Śliczne tulipanki! Zuziu korzystaj i odpoczywaj na działce, nawet czynnie ;:333
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fajnie, że aż tyle cebulkowych rośnie, masz już naprawdę kolorowo. Ja nasadziłam się tylipanów, a one w tym roku troszkę zastrajkowały! Mimo dosadzeń mam ich znacznie mniej i są zwyczajnie brzydsze niż w ubiegłym sezonie. Kiedy patrzę na inne ogrody, to z mojego jeszcze nie jestem zadowolona. Czekam na czerwiec i rózyczki!
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zuziu jak pięknie u Ciebie! Jukka taka zdrowa i dorodna! ;:oj
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Pelidea
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2013, o 08:42

Post »

Tulipanki piękne, ale ten klon mnie rozłożył na łopatki. Toż to cud nad cudy, takie drzewko! ;:oj
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witam o pięknym poranku. ;:128 . Niebo bez chmurki, pewnie będzie następny piękny dzień. Wczoraj wieczorem było prawie pewne po grzmotach i błyskach jakie rozświetlały niebo że działeczka będzie podlana. Nic z tego, burza przeszła bokiem..dobrze że wieczorem choć troszkę podlałam. Na działce jest mi tak dobrze że za domkiem nie tęsknię :;230 . Jedynym mankamentem jest słaby zasięg internetu. ;:219 . Ile ja już się napisałam i zasięg uciekł...poszło w kosmos. Myślę nad zmianą operatora sieci. Dziś od rana aby nie zapeszyć jak na razie z zasięgiem ok. Na działeczce dużo się dzieje, dużo już przekwitło ale sporo zbiera się do kwitnienia. Wybaczcie że mało teraz mnie na forum...wszystko przez ten internet.

Izo...dzięki za pochwały. Z tym odpoczynkiem to bywa różnie , tak zupełnie odpoczywać się nie da choć bym chciała. Również pozdrawiam. ;:167

Iwonko...na Lidlowskie cebule jeszcze zapoluję na jesień, przecież ja nie mam ani jednego żonkila, a przy okazji może jakieś inne jeszcze trafię. Co do nocowania na działce w przeszłości się zdarzyło że już sama kiedyś nocowałam. U mnie dużo sąsiadów nocuje, ;:173

Elu..kilka róż mi wymarzło, szkoda ale bez bólu przeżyłam, gdyby jednak klonik mi zupełnie zmarzł to bym się zapłakała. ;:306 . Na szczęście tak się nie stało choć na początku wyglądał marnie. Kilka dość sporych odnóg trzeba było wyciąć ale widzę dużo ma nowych wypustów...czyli odrośnie. :tan

Wandziu..nie przechwalając się faktycznie teraz tak pięknie na działeczce że do domku nie chce się wracać. Pojadę jak się pogoda popsuje ale póki co jest pięknie. :heja

Lucynko...tulipanków już końcówka ale jeszcze troszkę ich kwitnie. ;:173 . Po tulipanach będą inne...bylinki, RH otwiera już pączusie, iryski..lato przed nami. Jedne będą przekwitać w ich miejsce będą następne. ;:128

Alu..ślicznie dziękuję za pochwały, duma mnie rozpiera a i motywuje. ;:108 . Wczoraj byłam na targach ogrodniczych...wielka lipa, nic ciekawego. Może to i dobrze, prócz powojnika, róży i jednorocznych nic nie kupiłam. ;:oj

Bożenko..dzięki za pochwały tulipanków, duża w tym twoja zasługa. ;:168

Marysiu..zmieniam zdanie odnośnie odpoczynku, tak zupełnie się nie da. ;:306 Latka lecą, to co bym kiedyś zrobiła w jeden dzień teraz robię kilka. :;230 Z tego też powodu codziennie odpoczywam czynnie. ;:oj

Ewuniu...chwilowo mi się różyczek odechciało a to za sprawą ukłucia kolcem. Niby niewielkie ukłucie jakie często się zdarza a jednak tym razem dłoń spuchła, palcami ruszać nie mogłam..z każdym dniem było gorzej. Skończyło się na zastrzyku przeciw tężcowym i przez dwa tygodnie antybiotyk i jeszcze całkiem dobrze nie jest. :wink: Ale i tak w miejsce różyczek wywalonych są już następne. :;230

Basiu..bez wstydu przyznaję że z tej juki jestem dumna jak paw. Szkoda że te pasiaste nie co roku kwitną..ale dla mnie i bez kwitnienia są ozdobą. ;:108

Joasiu..ja w klonikach zakochana. Japońskich mam trzy. Oprócz nich inne klony o kolorowych listkach, niestety zapomniałam ich nazwy. ;:131

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Witaj u mnie to samo byłam na targach, ale w tym roku połowa sprzedających wybrała się do Krakowa w związku z czym nic nie było ciekawego kupiłam tylko jednorocznych kilka a chciałam duzo więcej. Śliczny ogródek :) Pozdrawiam życzę miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zuziu ja też tak odpoczywam :;230 tym bardziej że kiedyś miałam na to tylko weekend, a teraz co dziennie po trochu. U Ciebie pięknie zadbany ogród a u mnie niestety miszung czasem trudny do opanowania, ale zmieniać nie będę bo próbowałam a kończyło się na tym samym :D Miłego majowego odpoczynku ;:168
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p
Od: 6 kwie 2017, o 09:21

Post »

Zuziu pięknie u Ciebie, wszystko takie zaplanowane i dopracowane w każdym szczególe :wink: U mnie też wczoraj zrobiło się ciemno słychać było grzmoty to szybko chowaliśmy konie do stajni i przyszedł mocny wiatr i wszystko przeszło bokiem.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zuziu, takie urocze te liście jukki, że naprawdę nie ma co żałować że bez kwiatów! :)
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Zuziu, na szczęście nie na wszystkie róże tak reagujemy. Oj, nacierpiałłaś się przez tego kolca ale mam nadzieję, że już jest wszystko dobrze. ;:168
W ogrodzie iście wiosennie ;:215
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Och! Zuziu jak się cieszę,że ładnie wam kwitną tulipanki, u Eli też!
Pokażcie w końcu te powojniki ,bo u mnie już w pąkach! ;:3
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Kloniki fajne a ja nadal nie mam tych palmowych ;:224 . Przyjdzie czas, że posadzę u siebie ;:224 . masz przepiękną i kolorową wiosnę ;:215 . Słoneczka życzę na ten długi weekend i pozdrawiam :wit .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Zuziu,życzę udanego weekendu ;:3 Ogród masz śliczny, le wiosennych kwiatów i ta cudowna juka pasiasta ;:215
Zuziu, czy ta biała kępa kwiatuszków to ubiorek :?: ;:4
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”