Pospacerowałam znów, bo nie po raz pierwszy po Twoim ogrodzie. Jestem zachwycona. Bardzo mnie pocieszyły Twoje wypowiedzi, że kiedy sadziłeś rośliny nie było ich widać z trawy, a teraz po 10 latach jest tak uroczo, tak wszystko urosło. Ale ponieważ mam słabość do zbiorników wody, to muszę Ci powiedzieć, że Ci bardzo zazdroszczę tych stawów zasilanych rzeką i tych ryb. Jestem troszku wędkarzem ( znaczy wędkarką
Ranczo Nokły - Tadeusz48
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tadeuszu
Pospacerowałam znów, bo nie po raz pierwszy po Twoim ogrodzie. Jestem zachwycona. Bardzo mnie pocieszyły Twoje wypowiedzi, że kiedy sadziłeś rośliny nie było ich widać z trawy, a teraz po 10 latach jest tak uroczo, tak wszystko urosło. Ale ponieważ mam słabość do zbiorników wody, to muszę Ci powiedzieć, że Ci bardzo zazdroszczę tych stawów zasilanych rzeką i tych ryb. Jestem troszku wędkarzem ( znaczy wędkarką
) i nigdy nie mogę obok czegoś takiego przejść beznamiętnie i obojętnie.
Życzę dalszych sukcesów nie tylko w ogrodzie ale także w życiu i najlepszego w nadchodzącym 2009 Roku.
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Tadeusz
już się odnalazłam i jestem.Widzisz jak długo po Świętach BN potrzebowałam czasu na regeneracje.
Nowy Rok to nowe plany i nowe nadzieje, więc godnie Go przyjmuję.
Twojej Rodzince życzę spełnienia tego czego pragną najbardziej w tym
Nowym 2009 Roku
Ciąg dalszy mojego wątku znajduje się tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19188
już się odnalazłam i jestem.Widzisz jak długo po Świętach BN potrzebowałam czasu na regeneracje.
Nowy Rok to nowe plany i nowe nadzieje, więc godnie Go przyjmuję.
Twojej Rodzince życzę spełnienia tego czego pragną najbardziej w tym
Nowym 2009 Roku
Ciąg dalszy mojego wątku znajduje się tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19188