Teraz ja - treissi
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja moim tłumaczę , ale grzeczne tłumaczenie nie pomaga. Chyba przejdę do rękoczynów. Może wtedy zrozumieją
A Twój M Moniczko zaskoczył mnie swoją pomysłowością
Nie przewidział jakie konsekwencje można ponieść przez takie nierozważne działanie
. I Tobie roboty narobił....
Trzymam kciuki, za kalateę

A Twój M Moniczko zaskoczył mnie swoją pomysłowością

Nie przewidział jakie konsekwencje można ponieść przez takie nierozważne działanie

Trzymam kciuki, za kalateę
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To teraz wszystko jasne
Myślałam, że celowo tak zrobił.

Moje doniczkowce i sukulenty
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj jakby zrobił to celowo to chyba musiałby się wynieść z domu na jakiś czas
Ja nienawidzę gotować - nie wiem po kim to mam, bo moi rodzice oboje bardzo lubili
M. się śmieje, że po teściowej
Ona też za tym nie przepada. Za to teściu jak wejdzie w gary to jakby był w raju
Do dzisiaj mi wypomina, że zrezygnowałam z pracy w kiosku, bo przynosiłam mu sterty gazet z przepisami
Na Święta zawsze robi mnóstwo różnego rodzaju przysmaków, zarówno już znanych jak i nowych 

Ja nienawidzę gotować - nie wiem po kim to mam, bo moi rodzice oboje bardzo lubili

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
To bardzo fajnie, mój tato też uwielbia gotować, ale on tak raczej tradycyjnie. Mama za to eksperymentuje i potem razem testujemy wyroby, co niestety po nas widać :P 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Oj tam zaraz widać
Przynajmniej zjadacie własnoręcznie przygotowane kalorie. Ja w ciągu roku, gdy pracowałam w sklepie też strasznie przytyła. A wszystko dzięki zjadaniu w biegu różnego rodzaju słodkich bułek, itp.
A teraz zabieram się za wylaszczanie (jakto mówi Tosia). Tylko jakoś zebrać się nie mogę