a druga nie wypuściła listków właściwych.Jednakże jedna się uchowała i jest wysoka w porównaniu z innymi odmianami.Zapowiada się więc ciekawie od początku.
 a druga nie wypuściła listków właściwych.Jednakże jedna się uchowała i jest wysoka w porównaniu z innymi odmianami.Zapowiada się więc ciekawie od początku.

- nie wierzę.Zdjęć jak wzrastają jak na lekarstwo.
  - nie wierzę.Zdjęć jak wzrastają jak na lekarstwo.   Niebawem wybiorę się na sesję to później coś ze swej strony wstawię.
 Niebawem wybiorę się na sesję to później coś ze swej strony wstawię. 

Faworyt pisze:Czyżby kiepsko rosły w tym roku Wasze rosyjskie odmiany- nie wierzę.Zdjęć jak wzrastają jak na lekarstwo.

więc masz wybaczone.
 więc masz wybaczone.  

Moim wiele do nich brakuje. Jutro mam zaplanowane wysiewy rozsad, więc na działkę się nie wybieram, to przyjrze się moim rozsadom pomidorków. Planuje je na dniach przesadzić, do ostatecznych kubków, a że ma być kilka deszczowych dni, to zapewne ten czas do tego wykorzystam.
  Moim wiele do nich brakuje. Jutro mam zaplanowane wysiewy rozsad, więc na działkę się nie wybieram, to przyjrze się moim rozsadom pomidorków. Planuje je na dniach przesadzić, do ostatecznych kubków, a że ma być kilka deszczowych dni, to zapewne ten czas do tego wykorzystam. 

Muszę też na przyszły rok go zdobyć.Powiedz mi co jeszcze siałaś,bądź zamierzałaś siać z rosyjskich odmian?
 Muszę też na przyszły rok go zdobyć.Powiedz mi co jeszcze siałaś,bądź zamierzałaś siać z rosyjskich odmian?

Puzata Hata(dlatego że mam tylko jedną sadzonkę) ma pierwszy kwiat.
 Puzata Hata(dlatego że mam tylko jedną sadzonkę) ma pierwszy kwiat.