Marysiu cudnie wyglądały te balony w zmroku takie podświetlane ogniem ogrzewającym powietrze. Dla dzieciaków frajda niesamowita z tym szumem i barwami.Z tym szukaniem też tak mam niby wiem gdzie sadziłam ale zawsze okazuje się ze jednak wychodzą kawałek dalej
potem kłopot z dosadzaniem czegoś nowego już, wiele razy sadząc nowe wykopywałam już rosnące w ty miejscu
Piotrze nie jestem pewna czy więcej, na pewno bardziej wyszukanej w zacisznych miejscach dla zdjęć
Lucynko podejrzewam ze na Twojej działce jest równie kolorowo, nie byłaś to nie widziałaś

Mnie zaskoczyły krokusy bo jeszcze tydzień temu wystawały tylko listeczki,potem mróz. Jednak rozkwitły ciesząc oczy. Tez muszę do mamy, dopóki ją mam a jest coraz słąbsza. Mieszka z siostrą więc porządki mnie omijają
Mariuszu jakoś nie mogę narzekać na brak atrakcji w mieście jest tego naprawdę sporo i praktycznie w każdy weekend coś można znależć szczególnie wiosną ,latem i jesienią dopiero zimą mniej ale wtedy jest więcej koncertów i więcej w miejskim teatrze się dzieje. Tak mamy to szczęście mamy teatr co w takim małym właściwie bo ledwie 60 tysięcznym mieście jest rzadkością. Imprez jest naprawdę wiele
Dbamy o nasze miasto jest wiele inicjatyw społecznych.
Systematycznie co roku są zawody balonowe różnych szczebli , od regionalnych , krajowych do międzynarodowych. Potem sporty szybowcowe też różnych stopni,skoki spadochronowe, wiadomo żużel, siatkówka , szermierka, kręgle,pływanie, boks ten z mniejszymi osiągnięciami, do tego muzyka barokowa rokrocznie kilkudniowy festiwal. Jeszcze takie bardziej miejskie jak, Dni Leszna, Szlifowanie Bruku,czy Powrót Króla wszystkie kilkudniowe
i kolorowe. W czasie dni Leszna pokazy akrobacji samolotowych więc naprawdę sporo się dzieje ale dzięki temu miasto zadbane i czyściutkie by siary nie robić jak goście się zjawią.
Balonem niestety nie latałam a możliwości są, tylko ja wysokości się boję
Pogodnego i ciepłego Wielkiego tygodnia