Dziękuję Wam bardzo za cudne i radosne fotki!
Jadzinko - no jakoś chyba źle ujęłam w zdaniu to co chciałam przekazać - ja mam pół ogrodu od Ciebie - to znaczy, pół mojego ogrodu to jest od Ciebie........

No jasne, że do tej ilości roślin co Ty masz, to mi jeszcze sporo brakuje.
Dziękuję za zdjęcie rozweselającego iryska. Na pewno w przyszłym roku już nie będzie on taki samotny, na pewno go przybędzie...
Ewuniu - jaki śliczny ten żółty irysek, jaki mocny, jaki ma inetnsywny kolor!
Z moich to kwitną na razie tylko dwa kolorki, ciemny fiolet i ten jasny kremowy. Są jeszcze ładniejsze niż w pierwszym roku, no i dużo wyższe.
Lucynko - no samą prawdę piszę, że prymule u Ciebie też mają się znakomicie!
Dostałam nowe odmiany od
Jadzi, może te będą u mnie lepiej rosły. Bo na razie to tylko te lekarskie mają się świetnie. Inne nie za bardzo chcą poszaleć.
Paulinko, no pewnie, że zażegnam ten problem, z tym, że to musi sporo jeszcze poczekać. Sporo, sporo.
Jeszcze nigdy nie wstawiałam zdjęć z mojego telefonu na komputer, muszę więc i tak spróbować. Bo może tylko w telefonie wychodzą mi takie blade kolorki - może na komputerze będą w miarę do przyjęcia - sama jestem ciekawa. Wtedy byłby mniejszy kłopot, i szybciej i milej przeleciał by czas do kupna nowego aparatu. Zobaczymy, zaczekam z tą próbą na lepszą pogodę.
W sumie to już od jutra można siać te aksamitki, ale ja zabieram się za to dopiero od wtorku
Powodzenia Ci życzę i pięknych sadzonek!
Zuziu - no właśnie z moim aparatem jest to samo, poszłam do serwisu bo w pomieszczeniu nadal mi robi ładne zdjęcia, więc myślałam, że warto go naprawić. Ale nie.
No tak, Zuziu - tu na FO aparat to jedno z podstawowych narzędzi ogrodniczych, a u mnie to zaraz po wyrywaczu chwastów
Szybkiej wiosenki życzę i cudnych fotek!
Karolinko - na pewno do Ciebie wiosna zawita dużo wcześniej niż do mnie i wygląda na to, że dzielą ją od przybycia wręcz teraz już tylko godziny. Od połowy tygodnia na pewno się ociepli i uwiosenni
Wszystkiego dobrego Wam życzę, wspaniałej wiosny!
Ten wątek zamykam tylko tymczasowo, aż do kolejnych moich fotek.