Na starym po nowemu. 5.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Na starym po nowemu. 5.

Post »

Beatko zapomniałam o nasionach, wybacz, ale dzisiaj już lecą do Ciebie :D Wysyłam wszystkie maki jakie mam ;:196 Ja też dzisiaj widziałam cytrynka, ale gonić go po moim błocie to utopia :;230 Przyrodzie tylko przygrzać to zaraz się budzi :D
Aparaty mają to do siebie, że się psują szczególnie używane w ogrodzie :wink: Niestety ja też dwa kompakty wykończyłam a jeden obiektyw, który dałam córce naprawiacz skrytykował użytkownika nie zostawiając nam nie suchej nitki, że aż się boję dać lustrzanki do przeczyszczenia. Karty ostatnio nie widzi ;:223 To tak na pocieszenie chociaż zdjęć nam to nie przysporzy. Byłaś u fachowca, bo może to kwestia oprogramowania?

Obrazek
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oleńko - bylebyśmy my były na chodzie ;:306
Resztę to się jakoś ogarnie ;:306
No cóż, muszę to jakoś przeboleć, że ten rok ogrodwy nie będzie cały na cyfrówce. Bywa...
Będzie dobrze! ;:168

Marysiu - bardzo Ci dziękuję za nasiona, dam znać jak tylko dotrą. ;:196
Ależ się cieszę ;:138
Każde dobre pocieszenie nie jest złe ;:215 Też i za to dziękuję.
Tak, byłam w serwisie, ale zanim tam dotarłam zerknęłam na necie co to może być i serwisant to tylko potwierdził - naprawić się chyba da, ale się to nie kalkuluje, odradzono mi naprawę.
Piękna prymulka, po prostu piękna! ;:168 ;:180
Jakże masz aktualny wątek, Marysiu - "Idzie zima" .... ;:108
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Ojjjj biedna Beatko i czym będziesz robić fotki cudownie kwitnącym różom i nie tylko. ;:174 To rzeczywiście bez sensu dawać tyle kasy za naprawę jak za te same pieniądze można mieć nowy .Wcześnie wracasz z pracy ;:oj
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Chodzenie z głową w gwiazdach, jest znacznie przyjemniejsze niż chodzenie z głową w chmurach :;230 Piękne masz w takim razie niebo nad sobą. Do pozazdroszczenia, bo u mnie występuje ostanio tylko ta druga opcja ;:131
To masz kopot na głowie. Sezon sie zbliża a Ty uziemiona. Ale możemy zrobić tak, że Ty będziesz pisać co Ci kwitnie, a my będziemy wstawiać tego zdjęcia. Na pewno z kimś się zgrasz terminami ;:333
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Beatko smutna sprawa z tym aparatem ;:131 , a komórka ... moja nawet nie złe fotki robi, bo mój aparat też zastrajkował, W razie czego będziemy cie jakoś ratować jak podpowiada Iwonka ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu, no takie właśnie mam "super" połączenie autobusowe, że "tak wczesnie" wracam z pracy....
Koło mnie błyskawicznie powstaje jeden dom za drugim, więc może kiedyś ta sytuacja się polepszy i będzie lepszy dojazd.
A co z fotkami? No spróbuję się pogodzić ze starym aparatem, na film, jeśli się na mnie nie obraził, że go tyle lat nie potrzebowałam.

Iwonko - no widzisz, a dzisiaj wszyscy w mojej okolicy chodzili z głową w chmurach, bo cały dzień padało ;:172
No na razie to nocne niebo bywa mocno rozgwieżdżone u mnie bo światła wokół mało i super te gwiazdy widać.
Ale tak jak pisałam powyżej - zaczyna się to zmieniać, bo się okolica mocno rozbudowywuje.
Iwonko - no z Jadzią się zgram na pewno co do kwitnień, bo mam Jej pół ogrodu u siebie...... ;:306

Ewuniu, mawiają, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - więc może i tym razem się to sprawdzi z tym aparatem. ;:108
Nie jestem na niego zła bo mi długo posłużył, nawet dłużej niż mogłabym się tego spodziewać za taką jego niską cenę. Ma wybaczone. ;:172 Nawet na razie nie wymienię go na lepszy model ;:185
Ale o poratowanie czasami fotkami to proszę. ;:168

Marysiu - tutaj też Ci bardzo dziękuję za nasiona - super! ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko no bez przesady jakie pół ogródka zaledwie 1 setna tego co mam :;230 Wiesz ,że u mnie wszystkiego dostatek ;:196
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Beatko ode mnie kawałek rabatowego słoneczka ... mój pierwszy irysek żyłkowany :)

Obrazek

Na dobry początek wiosny ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Brak aparatu fotograficznego to dla każdej z nas duży :oops: Wszak nie tylko kochamy, ale też pragniemy uwieczniać nasze roślinki. ;:108 Mam nadzieję, że szybciutko uporasz się z problemem. ;:196
Na pocieszenie ode mnie prymulka podejmująca próbę rozwinięcia pąków.

Obrazek

Ciepełka i ;:3 oraz szybkiego pożegnania problemu Beatko. ;:196 ;:196
PaulaF-Z
500p
500p
Od: 1 lis 2016, o 20:48

Post »

I ja myślę, że na pewno uda ci się rozwiązać problem. Trzymam kciuki. Czasem bywa, że pojawi się niespodziewany wydatek, na to nie mamy wpływu.
Kiedy ta wiosna? Szykuję się do zasiania aksamitek :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Beatko..braku aparatu współczuję, wszak to nasze nieodłączne narzędzie na działce. ;:oj .Mnie swego czasu popsuł się na gwarancji, uznali że z mojej winy. ;:131 . Do dziś bardzo ładne zdjęcia robi w pomieszczeniu, na zewnątrz ;:185 . Zdjęciem póki co cię nie poratuję, na działce nie byłam..był eM. Powiedział mi że nic nie kwitnie i nie było co focić. ;:173 Pozdrawiam. ;:167
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko mogę podesłać Ci mojego rodzynkowego iryska Katherine Hodgkin dla rozweselenia wątku

Obrazek
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ojej , aparat zepsuty :( ja też nie mam co pokazywać , bo po wiośnie znowu nadeszła zima , wszystko przykryła i klapa :( Miejmy nadzieję ,że szybko przeminie ta zima :wink:
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Wam bardzo za cudne i radosne fotki! ;:cm

Jadzinko - no jakoś chyba źle ujęłam w zdaniu to co chciałam przekazać - ja mam pół ogrodu od Ciebie - to znaczy, pół mojego ogrodu to jest od Ciebie........ ;:196 No jasne, że do tej ilości roślin co Ty masz, to mi jeszcze sporo brakuje. ;:108
Dziękuję za zdjęcie rozweselającego iryska. Na pewno w przyszłym roku już nie będzie on taki samotny, na pewno go przybędzie...

Ewuniu - jaki śliczny ten żółty irysek, jaki mocny, jaki ma inetnsywny kolor! ;:196
Z moich to kwitną na razie tylko dwa kolorki, ciemny fiolet i ten jasny kremowy. Są jeszcze ładniejsze niż w pierwszym roku, no i dużo wyższe. ;:172

Lucynko - no samą prawdę piszę, że prymule u Ciebie też mają się znakomicie!
Dostałam nowe odmiany od Jadzi, może te będą u mnie lepiej rosły. Bo na razie to tylko te lekarskie mają się świetnie. Inne nie za bardzo chcą poszaleć.

Paulinko, no pewnie, że zażegnam ten problem, z tym, że to musi sporo jeszcze poczekać. Sporo, sporo.
Jeszcze nigdy nie wstawiałam zdjęć z mojego telefonu na komputer, muszę więc i tak spróbować. Bo może tylko w telefonie wychodzą mi takie blade kolorki - może na komputerze będą w miarę do przyjęcia - sama jestem ciekawa. Wtedy byłby mniejszy kłopot, i szybciej i milej przeleciał by czas do kupna nowego aparatu. Zobaczymy, zaczekam z tą próbą na lepszą pogodę.
W sumie to już od jutra można siać te aksamitki, ale ja zabieram się za to dopiero od wtorku ;:108
Powodzenia Ci życzę i pięknych sadzonek!

Zuziu - no właśnie z moim aparatem jest to samo, poszłam do serwisu bo w pomieszczeniu nadal mi robi ładne zdjęcia, więc myślałam, że warto go naprawić. Ale nie.
No tak, Zuziu - tu na FO aparat to jedno z podstawowych narzędzi ogrodniczych, a u mnie to zaraz po wyrywaczu chwastów ;:306 ;:215
Szybkiej wiosenki życzę i cudnych fotek!

Karolinko - na pewno do Ciebie wiosna zawita dużo wcześniej niż do mnie i wygląda na to, że dzielą ją od przybycia wręcz teraz już tylko godziny. Od połowy tygodnia na pewno się ociepli i uwiosenni ;:108

Wszystkiego dobrego Wam życzę, wspaniałej wiosny! ;:196 ;:3

Ten wątek zamykam tylko tymczasowo, aż do kolejnych moich fotek. :wit
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

No i gdzie fotki? ;:196
Pozdrawiam, Basia.