ANDRZEJU moje ubiegłoroczne sadzonki mają się dobrze . Nawet przy ziemi mają zielone listki i oby tak pozostało to o wiele szybciej będę mogła cieszyć się ich kwiatami.Jednak musisz szybciej wysiać nasionka bo one długo wschodzą.
dla Ciebie cudna rutewka
Splendide white
BEATKO oby moim werbenom nie zaszkodził mróz to też będę sie cieszyć ich kwiatami dużo szybciej niż w ubiegłym sezonie.Jednak nie wiem na 100% czy to ta piwonia albo koperkowa

Pogoda niby słoneczna jednak minusowa .
Dla Ciebie cudna
wiązówka 'Rubrum'
ANIU rutewkę z lila kwiatami też mam jednak w ubiegłym sezonie słabo kwitły chyba przez suszę .Będę musiała bardziej zadbać w tym roku z podlewaniem
dla Ciebie liliowiec
Night Embers
KAROLCIA juz się naprawiłaś .Sanatorium to zawsze dokładka energii oby tak na dłużej jej wystarczyło Rutewki są śliczne i bezobsługowe
Dla Ciebie cudna
Schwarze Madonna szkoda tylko ,że nie pachnie
TOSIA jak mają zmarznąć to nawet gdy je okryjesz i tak to zrobią, więc szkoda zachodu .Zrób tylko wyższy kopczyk ,żeby jak najwyżej potem ciąć. Oby jednak nie było aż tak wielkich mrozów
dla Ciebie bukiet
Bordure champagne
ANUSIU Warszawa to
Warszawa, a Twoja cudna
Lustige z tymi powycinanymi płatkami jest o wiele śliczniejsza jednak kolorystycznie obie są do siebie podobne
dla Ciebie bukiecik
CHEwdelight
TERENIU śnieżku jak na lekarstwo i gdy pojawią się mrozy mało co okryje rośliny. Większość roślin jest już bez okrywy śnieżnej No cóż lubię się bawić, a tym samym upiększać roślinki
dla Ciebie bukiecik
Heavenly Pink