Kochane dziewczynki cieszę się bardzo , że do mnie zaglądacie. Mimo tego , że w wątku za bardzo nic się nie dzieje...
Niedawno miałyśmy podrygi wiosny, od paru dni mam lekki mrozik i sypnęło śniegiem. Wczoraj wieczorem wiało jakby chciało głowę urwać...podobno jakiś Ferdynand nas nawiedził.Ja mieszkam w spokojnym rejonie ale mam nadzieję , że i u was żadnych strat nie poczynił ten huragan...
Adamanna ty już myślisz o sadzeniu....ja jeszcze nie uderzyłam do żadnego marketu i nawet nie wiem czy te kolorowe torebeczki z nasionkami są już powystawiane.Ale znając siebie, mimo tego ,że zakładałam mało siania w tym roku, to kto wie co się wydarzyć może...
Mimoza55 przyroda zaczęła się budzić przez te ostatnie anomalia. To i owady poczuły słoneczko i obudziły się z letargu zimowego.Dobrze , że sypnęło trochę śniegiem , to przystopuje narwane roślinki.
Gabi dziękuję ci kochana za życzenia, Tobie również życzę wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok.
Oby nam się wiodło....
Małgosiu Pepsi posypało śniegiem trochę u ciebie ? U mnie biało , trochę może cebulowe przystopuje ,bo przyznam ,że już się trochę o nie bałam.
Ewelinko i ja ci życzę wszystkiego dobrego, Tobie i całej twojej super rodzince.
Choinkę już rozebrałam , czas się było z nią pożegnać...Trzeba było bo już mi się w niej jakieś maleńkie pajączki zalęgły....Choinka się wysuszyła, to powychodziły ze swoich domków....
Aguś na razie nie myślałam o zamawianiu czegokolwiek....Lilie kupowałam w zeszłym roku i obiecałam sobie , że w tym przystopuję . Ale gdy dostanę katalog i zacznę oglądać to już czuję co się będzie działo...
Ewcia ja bym z tymi różami nie ryzykowała...Niech one spokojnie sobie śpią...
Aktualnie chyba też masz białą pierzynkę w ogrodzie, to może twoje zapędy przystopowała....
Małgosiu Clem masz zimę? U mnie dosyć nasypało ... zwierzyna leśna podchodzi prawie pod sam dom. Nad ranem parę dni temu miałam przyjemność z sarenką a wczoraj jak eM wyjeżdżał do pracy natknął się na lisa....Szukają jedzenia...
Mam parę fotek , niektóre jeszcze z podrygów wiosny a reszta z ostatnich dni....
Zapraszam do oglądania.
Miłego dnia wam życzę , ja uciekam do pracy.....
Do napisania.