Miłeczko ale to nie zdrowo tak się ograniczać i odmawiać sobie przyjemności.. Kilka na pewno jeszcze wciśniesz - najwyżej wywalisz coś innego
Tanjoh
Florku Labirynth faktycznie robi wrażenie. A posadziłam ją w fatalnym miejscu - zupełnie nie pomyslałam, ze drzewa sąsiada za mocno ją zacienią. Zakwitła późno i skąpo, ale i tak pokazała swoje piękno
Topmix Red
Natalko Ja też nawet nie próbuję wybrać ulubionej

Jestem jak niestały kochanek - przy której akurat stoję, tę wielbię
Topmix Yellow
Gosiu dobre masz oczko - też je lubię

Jak się już wykopie dalie, osuszy i oczyści (albo odwrotnie), zapakuje i znajdzie im miejsce to potem już nie są kłopotliwe przez kilka miesięcy
Witteman's Best
Karolka a ja mam tylko jednego małego iglaka, wiec teraz u mnie pustawo. Ale szkoda mi miejsca na iglaki. Jaśmin nagokwiatkowy mam w takim kącie, e zawsze jestem zdziwiona jak go zobaczę
Wyn's Pure Magic
Lucynko Rebecca's World jest piękna przez swoją zmienność - jednocześnie na krzaku mogą być zupełnie różne kwiaty. Ale tak na prawdę ta jej czerwień idzie w kierunku purpury.
Zingaro
Ewuniu dzięki i też Ci życzę wszystkiego dobrego w Nowym roku
Prymulko Sweetheart jest faktycznie taka, jak jej nazwa

I można ją trzymać w donicy.
Aga tykwa musi być przede wszystkim dojrzała, żeby dobrze schła.
viewtopic.php?f=42&t=103501&start=56 Tu masz wątek poświęcony tykwie - tam na pewno lepiej Ci wszystko powiedzą, bo ja dopiero zaczynam eksperymentować z tykwami.
Obrobiłam się wreszcie trochę z pomidorami - mozna zajać się innymi przyjemnościami

Na koniec moja jedyna siewka z 2017.