Witajcie ! , nareszcie znalazłem chwilę czasu....

. Właśnie miałem kilka marnych fotek przesłać... ( tych dekoracji... ) , ciężko zrobić ładne zdjęcie światełkom... Szczególnie kiedy cały dzień się gdzieś biega , co chwile ktoś przychodzi , albo ja ide do kogoś czy do sklepu... A życzenia.. , niedość , że każdy kogo spotkam sobie składa.. to jeszcze na necie i nawet na fotosiku na poczcie dostaje...

, na gg , na skype.... Ja nienadążam z odpisywaniem....... Strojenia mam juz serdecznie dość... , choinka w donicy przy wejściu po ubraniu ponad godzinnym stanu na polu.. , przewróciła się...

i musiałem od nowa... Od świątecznych lampek jestem już napromieniowany....

. I do tego pół dnia na wierzy rypie Jingle Bells w 100 wersjach chyba...

np.....
http://bartek17777.wrzuta.pl/audio/3wgC ... bells_bass Musze dopiero coś poszukac i naiczyc się na pamięć , żeby jutro kolędować... , do tej pory nic nie miałem czasu wyszukać... Musze wstać raniutko i biec do sąsiadów , jak co roku i do babci....
Krzyśku - Ja tych bombek nie dostałem...

, bo niebyło...

Widziałeś takie

, ja chciałem takie na choinkę... I tak na tej choince ok 150 ozdób... mam... Dzwoneczki , Bombeczki.. Ale wykąbinowałem tez taka kręcona gałązke... ( no przyznam się.. chciałem podpatrzeć od Storczykowej....

. Chodzi mi o takie gałęzie z kręconej wierzby... , żeby ubrac w bombki i takie światełka bniałe typu migające diody...
U mnie juz śniegu nie ma....

, zieloniutko...
agaxkub - Zdobiłem kilka marnych focin... , dziękuję
Ewa Janina Sadowska - wszystko ubrane

, pisałem przeciez , że tych bąbek z tej huty nie było , bo porozwożone po Polsce i do Niemiec...

, Dziękuję

.
No to teraz , tak na szybko.. , bo juz sie wymarzłem na polu... , zrobie jeszcze lepsze.. Co ja bym dał , żeby na zdjęciu wyszło tak jak w rzeczywistości

. Coziennie od jakiegos czasu wybieram sie do wątku Konstantego.. i zapoinam , albo nie mam czasu

, obiecuje się poprawiać...

:

A te światełka u daszku to szybko migaja.... i cięzko zdjęcie zrobic.. Tam nad tym daszkiem jest mój pokuj....

A tu długi balkon przez cały dom i tuja.. , z daleka... :

Kurde... , ale brzydko wyszło , a tak ładnie to wyglada , że sąsiedzi sie zatrzymuja żeby pooglądac...
Na osłodę... :

Pozdrawiam serdecznie ! i idę odpisywac na PW...
Ps , tak patrze na te wasze piekne złote katry i myślałem , że się dorobie na święta...