Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie ! Wpadam czybciutko na chwilę i musze gnać... ! :pogon :lol: Czym bliżej świąt tym więcej pracy... , wczoraj pomagałem troche w kuchni... , sprzątałem , kilka razy w sklepie , to do kolegi , toto to tamto.... :shock: . A i podpierałem tego złotego jałwca.. , naprawiałem z tata lampki na pole... i całe szczęście wszystkie są jak nowe :D . Dzisiaj miałem gości , teraz zjadłem obiad i zachwilę jadę odwiedzić ta kuzyneczkę... :shock: , nie będzie mnie pewnie do póznego wieczora... A jutro wkońcu muszę storic na polu i najmniej pół dnia mi zejdzie... Nie mam zabardzo czasu pisać...
Halinko , dziękuję za piekne życzenia :D . Ja równiez tego wszystkiego Ci życzę , spełnienia marzeń i spokojnych świąt spędzonych z najbliższymi :D .
Izabelo :D - dziękuję , przyda się :wink: , mam już dość tych chorób...
Pozdrawiam !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Tulipanku a czym się leczysz jak zachorujesz?
Bo zauważyłam, że ostatnio czesto chorujesz....
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Więc ubiegając Twoje kolędy,
Bieżę Ci życzyć zdrowia, w te pędy.
Chłonnej głowiny też do nauki
I guwernanta, co zatka luki :wink:
Radości wszelkiej, zielska bujnego
Tego Ci życzę, Drogi Kolego.

Obrazek
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Arku
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego,czego dokonałeś!!! Ja tez mam syna nie wiele starszego od Ciebie, ale mimo iż często jest ze mną w ogrodzie, rozmowa z nim o kwiatach wygląda mniej więcej tak:" to żółte koło tego różowego..". :P
Serdecznie Ci gratuluję!, będę często odwiedzać Twój ogród, niech się tylko uporam ze świątecznymi plackami, pierogami itp :P
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie ! Cały dzień miałem dzisiaj zajęty... :shock: Chodziłem po sklepach , w stałem w okropnie długich kolejkach po pól godziny... :shock: :? . Póniej miałem gości , kuzyna.. i wójka.. Potem poszedłem na pole podłączałem lampki na polu i rozwieszałem.. , ale jeszcze nie skończona ta robota.. A i poszedłem uciąć choinkę , żeby postawić przy wejściu... :D , no i ubierałem ją.. Jutro jescze musze skoszyc do elektrycznego i spowiedz... , w środę juz będzie więcej czasu :D .
Lisko - Ostatnio 2 razy chorowałem.. , jak jestem chory to lecę do lekarza i tym się lecze czym zaleci... :D
Haniu - Dziękuję bardzo :)
Dausiu - Dziękuję badzo za odwiedziny i pochwały ! Zapraszam ,wpadaj o każdej porze... :D to żółte koło tego różowego..". skąd ja to znam... ;:191 minie się wszyscy tak pytaja... , a mama.. łapie się za głowę.. jak ja to wszystko moge zpamiętać... , a i tak nie moge zapamiętac i nie znam bardzo duzo nazw... Pozdrawiam serdecznie !
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Cześć Artur dawno mnie u Ciebie nie było.
No widzę że zmiany nastały :lol: :lol: :lol: :lol:
Chociażby ogród zmienił się z kwiatowego na śnieżno biały.
A ja jeszcze nie zdołałem zrobić zimowe zdjęcia.
Jak na złość śniegu nie ma. Był jeszcze w piątek a teraz nic.
Czekam i czekam, mam nadzieję że spadnie, no bo zapowiadają
że mamy mieć białe święta a tutaj tylko tak prószy i nic konkretnego :) :wink:
No a bombka rewelacyjna, takie same widziałem na jarmarku w centrum i jeszcze
w silesia city center, bardzo ładne. :) :wink:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Artur nie zapomnij zrobić fotek dekoracji ogrodu... koniecznie musisz nam je pokazać... :lol:

a poza tym to tak sobie tu chodzę i chodzę i... jestem pod wrażeniem... zwłaszcza pod wrażeniem połączenia wieku i efektów...

gazania cudowna - ten jej kolor.....
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Tulipanku,Jak tam dekoracja świetlno-bombkowa ogrodu?A choinka, masz te ozdoby z huty przywiezione?Czekam z niecierpliwością w ten szary przedświateczny dzień na zdjęcia.
Ogród w pełni kwiecia obejrzałam od końca do początku.Ładnie u Was.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie ! , nareszcie znalazłem chwilę czasu.... :lol: :D . Właśnie miałem kilka marnych fotek przesłać... ( tych dekoracji... ) , ciężko zrobić ładne zdjęcie światełkom... Szczególnie kiedy cały dzień się gdzieś biega , co chwile ktoś przychodzi , albo ja ide do kogoś czy do sklepu... A życzenia.. , niedość , że każdy kogo spotkam sobie składa.. to jeszcze na necie i nawet na fotosiku na poczcie dostaje... :shock: , na gg , na skype.... Ja nienadążam z odpisywaniem....... Strojenia mam juz serdecznie dość... , choinka w donicy przy wejściu po ubraniu ponad godzinnym stanu na polu.. , przewróciła się... :evil: i musiałem od nowa... Od świątecznych lampek jestem już napromieniowany.... :lol: :shock: . I do tego pół dnia na wierzy rypie Jingle Bells w 100 wersjach chyba... :shock: np..... http://bartek17777.wrzuta.pl/audio/3wgC ... bells_bass Musze dopiero coś poszukac i naiczyc się na pamięć , żeby jutro kolędować... , do tej pory nic nie miałem czasu wyszukać... Musze wstać raniutko i biec do sąsiadów , jak co roku i do babci....
Krzyśku - Ja tych bombek nie dostałem... :cry: , bo niebyło... :cry: Widziałeś takie :shock: , ja chciałem takie na choinkę... I tak na tej choince ok 150 ozdób... mam... Dzwoneczki , Bombeczki.. Ale wykąbinowałem tez taka kręcona gałązke... ( no przyznam się.. chciałem podpatrzeć od Storczykowej.... :mrgreen: . Chodzi mi o takie gałęzie z kręconej wierzby... , żeby ubrac w bombki i takie światełka bniałe typu migające diody...
U mnie juz śniegu nie ma.... :? , zieloniutko...
agaxkub - Zdobiłem kilka marnych focin... , dziękuję :)
Ewa Janina Sadowska - wszystko ubrane :D , pisałem przeciez , że tych bąbek z tej huty nie było , bo porozwożone po Polsce i do Niemiec... :cry: , Dziękuję :D .
No to teraz , tak na szybko.. , bo juz sie wymarzłem na polu... , zrobie jeszcze lepsze.. Co ja bym dał , żeby na zdjęciu wyszło tak jak w rzeczywistości :cry: :evil: . Coziennie od jakiegos czasu wybieram sie do wątku Konstantego.. i zapoinam , albo nie mam czasu :oops: , obiecuje się poprawiać... :lol: :
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek
A te światełka u daszku to szybko migaja.... i cięzko zdjęcie zrobic.. Tam nad tym daszkiem jest mój pokuj....
Obrazek
Obrazek
A tu długi balkon przez cały dom i tuja.. , z daleka... :
Obrazek
Kurde... , ale brzydko wyszło , a tak ładnie to wyglada , że sąsiedzi sie zatrzymuja żeby pooglądac... :oops:
Na osłodę... :
Obrazek
Pozdrawiam serdecznie ! i idę odpisywac na PW... :D

Ps , tak patrze na te wasze piekne złote katry i myślałem , że się dorobie na święta... :roll: :lol:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Tulipan, nie masz statywu?Trzeba było choćby o krzesło aparat oprzeć, to wyszłyby lepsze zdjęcia światełek.
O tych bańkach to nie doczytałam widocznie, bo wiesz w Krakowie na Podgórzu mamy wytwórnię takich ozdób choinkowych i są nawet co najmniej dwa sklepy firmowe,a teraz na kiermaszu na Rynku Głównym także sprzedają, a od siebie masz pociąg do Krakowa,dość dobre połączenie to mógłbyś w przerwie w szkole przyjechać i poszperać za ozdobami.
Choinka przed domem bardzo ładna.
Nie musisz odpisywać na wszystkie gg,tleny i skype ,trochę czasu zostaw sobie na odpoczynek.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj !
Dzisiaj popróbuje.. , może fotki będą lepsze... Strasznie mi się ręka trzęsła i robiłem na szybko bo cały dzień na polu byłem... i juz było mi zimno strasznie... Wydre plastikowe krzesło i jkoś pore ręke.. , albo coś innego pokombinuje... W Rzeszowie też chyba robia bombki.. , bo dzisiaj w gazecie pisało "Rzeszowskie bombki podbijają świat " :shock: :shock: :shock: A do huty w Nowej Dębie nie mam tak daleko.. Rodzice mówia - " Kto by jechał po bombki specjalnie do hyty.. , mało to w sklepach... " :evil: . Wyrobiłem się i na wszystko odpisałem :D .
Wesołych świąt ! :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Artur zdjęcia bardzo ładnie wyszły. Takie świąteczne, i choinka ładnie ubrana.
U mnie zero śniegu mam nadzieję że pogoda sprawi nam troszkę śniegu.
Coś tam pada le to śniegiem bym nie nazwał. :? :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki Krzysku ! U nas też śniegu nie ma i cieło.. , martwie się o róże i różaneczniki... :cry: , opatulone , że szok..... :cry: , duszą sie tam... Bardzo ladne zdjęcia.... :lol: , dzisiaj porobie lepsze i na innych domach :D . Gdzie ten śnieg... , nie pamietam , żeby kiedykolwiek były zielone swięta Bożego Narodzenia.... :roll: . Pozdrawiam

Ps , takie cudo dzisiaj kupiłem za 50 zeta....

Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Artur to szalałeś bardzo ładny storczyk. W ogóle lubię te kwiaty szczególnie żółte :lol: :lol: :lol:
A u mnie nastąpiła zmiana pogody i padał śnieg i mam białe święta. Udało się.
Drzewa wyglądają bajecznie. A jak mi się uda to w sobotę pójdę do parku na spacer to cyknę zdjęcia. :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie ! Dzięki za odwiedziny ! :D
Krzysiek - dzięki :wink: :) A u mnie śniegu w wigilijny dzień nie było.... :roll: . Wczoraj bardzo malutko.. , tak że były zielone prześwity... , dzisiaj podobnie..... Ja po wigilii troche zrobiłem zdjęć.. ( oświetlenia światecznego )
vivir - Dziękuję bardzo.. , mam plan na wiosnę .. na 30 metrową bardzo wąską rabatę.. :) . Trzeba będzie trochę oszczędzać do wiosny.. I odkładac kasę z mikołaja i gwiazdki... , żeby pózniej ładnie wykończyć... :roll: .

Pózniej będą foty oświetleń na domach... , nawet nawet wyszły niektóre.. i moje :D . Ale teraz musze do Kościoła .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”