W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hihihi,chodził kot w butach,to może i Layla w spodenkach :D .A jak słodziutko wygląda,a one takie świąteczne-czerwone z kokardkami.Oooo widać po pysiu i iskierkach w ślepkach,że dochodzi do siebie.A jak z chodzeniem?
Wymiziaj koniecznie.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

To nie są kokardki - tylko wiązanie, a galotki są zrobione na szybko z mojej bluzki, i na dodatek są pomarańczowe.
Chodzi czasem na 3, czasem na 4. Rano czuła się lepiej, a teraz znów ma lekką goraczke i jest jej zimno, więc leży owinięta w kocyk i śpi.
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Biedna ta Twoja psinka Danusiu :(
Pewnie z każdym dniem będzie lepiej czego Wam życzę :D
Latem niechcący weszłam na swoją sunię, podcinałam coś w ogródku a ona weszła mi pod nogi .
To był koszmar, pies piszczał nieziemsko a ja bałam się sprawdzić co jej jest, bo sądziłam, że jej łapki połamałam :shock: :(
Po jakimś czasie się uspokoiła i okazało się, że nie ma żadnych obrażeń tylko ją przyniotłam solidnie , stąd ten ból.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To jest minus małych psów, łatwo im zrobic krzywde, czasem nawet niechcący. Layla w ogóle nie piszczy, tylko jest troszke smutna, osowiała i obolała.
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Kontakt:

Post »

DankaWS pisze:To jest minus małych psów, łatwo im zrobic krzywde, czasem nawet niechcący. Layla w ogóle nie piszczy, tylko jest troszke smutna, osowiała i obolała.
Rozmawiałam z Vetem i tak właśnie jest z tymi maluchami, najczęściej bywają przydepnięte albo przytrzaśnięte drzwiami :( :?
Moja sunia ma zadatki na alpinistkę więc ryzyko kontuzji jest u niej wyższe :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Oj tak jak małe, i jeszcze ciągle pod nogami, to o wypadek nie trudno. Ile razy Skand był nadepnięty to nie zliczę. Ale ile razy sama sobie zębów nie wybiłam, żeby jego przed zdeptaniem ratować.... Jednak zawsze kończyło się dobrze. Tylko troszkę pisku i nerwów. A potem ja obrażona na niego, a on na mnie :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Ja mojej suni jeszcze nie przydepłam, no ale mam wprawe - przedtem 15 lat miałam też małego psa, ale jedna z moich studentek nie chcąc wpaść na psa tak nieszczęśliwie upadła, że skończyło się na urazie mózgu, wgnieceniu czaszki i kilku miesiącach w szpitalu.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Danusiu, Layla uroczo wygląda w porteczkach :lol: ważne że już powoli dochodzi do siebie, wymiziaj ją proszę i ode mnie :wink:

Hmmm, małe pieski można rozdeptać, a o duże się "zabić" przechodząc nad nimi jak się położą w przejściu :roll: :twisted: o tak np :lol: :
Obrazek

Wszystkim pieskom dużym i małym oraz ich ludziom :wink: życzę zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Danuś, może śpioszki dziecięce byłby lepsze dla Layli? Jak nie masz to podeśle.
Wymiziaj ślicznotkę i w moim imieniu ;-) Niech dziewczyna szybko do zdrowia wraca i oby na przyszłość widywała gabinet weterynaryjny tylko z okazji szczepień.

Jeane, masz uroczy "dywanik" :lol:

Goni@k, chyba czas pomyśleć o większym - wyższym wyzwaniu ;-) Może jakiś Mount Everest? Tylko czy w Twoim ogrodzie się zmieści? :lol:

Moja Panda też upodobała sobie leżakowanie w dziwnych miejscach... Ostatnio śpi pod naszym łóżkiem. Jeszcze jest na tyle mała, że tam się wciśnie, ale z wyjściem już są problemy :roll: W nocy budzi nas piskiem by ją spod łóżka wyciągnąć :lol: A rano przytyka mi lodowaty i mokry nochal do policzka :lol: Chyba budzik już w moim domu nie jest potrzebny :wink:

Myzianka dla wszystkich psiaków, małych, dużych, kudłatych i nie ;-)
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

O wow, to jest przeszkoda

Dzięki Layla wymiziana, wygłaskana i wycałowana od wszystkich :D

Dzięki Dorka, to jest dobre - zresztą cały czas w nich nie chodzi (tylko na noc, i jak za dużo tam grzebie w dzień), a jeszcze tydzień i opatrunek najprawdopodobniej zdejmą.
Awatar użytkownika
teresat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 22:02

Post »

To maliznę czekają jeszcze trudne chwile. Ale będzie dobrze.
Layla jest młoda i ma wspaniałą opiekę.
Głaski dla niej.

Jeanne, Twoja psiunia Ci przypomina, że czas na mizianki. :wink:
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Hehe, on to by mógł być miziany cały dzień :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Właśnie wróciłam z Laylą od weta - dostała ostatni antybiotyk, przeciwbólowe jeszcze na 4 dni. A 2 stycznia zdejma jej opatrunek. Na razie jest wszystko ok, za tydzień - dwa powinna już powoli chodzić na nóżce.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

To dobrze, trzymam kciuki, by dalej wszystko szło prawidłowo, mizianka dla małej. :)
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Super,że takie dobre wieści,mizianki dla Layli.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”