ANIU no cóż ja Ci mam doradzić

BASIU no cóż kiedyś byliśmy młodzi a teraz szron prószy nasze skronie tak samo jest i z porami roku .Wszystko co fajne szybo się kończy taka kolej rzeczy.Jak tam sprawuje się Twoja Elżbietka poprawiła się chociaż trochę
GABI dzisiaj podczas spaceru znalazła multum siewek werbenowych jeśli chcesz to już je wysyłam przezimują całkiem dobrze, a chociaż będziesz mieć okazje posadzić je tam gdzie będą pasowały.Myślę ,ze to pozytywne myślenie o różach bo ileż ich można wymienić

BEATKO mieczyki wykopuję późno w zależności od pogody raczej razem z daliami .No to następna cząstka mojego ogrodu zakwitła u Ciebie .To goździk Moulin rouge
KRYSIU patrząc na ubiegłoroczne fotki to aż serce sie radowało a w tym roku jest o połowę mniej kwiatów.W tym roku ma tylko dwie dalie w doniczkach reszta jest w gruncie, ale mam ich tylko 4 szt ,a piąta w donicy .W drugiej donicy rośnie Ferncliff illusion, a druga Ferncliff rośnie w gruncie.Tę właśnie będę oddawać w dobre ręce.Krysiu swoje doniczki z daliami stawiam na rabatkach i tylko z początku je podlewam potem ciągną wodę z gruntu.Na pogodę nic nie poradzimy, ona nam dyktuje swoje warunki

Tak cudownie kwitł w ubiegłym roku Charles Austin, a w tym beznadzieja