Ewelinko, na mojej działce w tej chwili jest gąszcz, chociaż Jadzia nie tak dawno temu twierdziła, że mam jeszcze dużo miejsca

Wiedziałam, że to tylko złudzenie. W tej chwili jest tak, jak lubię. czyli dużo i kolorowo

Ta róża, to Mariatheresia. Krzaczek nie za wielki, ale za to kwiatów na nim sporo. Już mi się podoba.
Krysiu, już wczoraj porównałam i wiedziałam, że moja wygląda tak samo. dzisiaj potwierdziła to etykieta. To Mariatheresia

Jak na razie jestem nią zachwycona.
Marysiu, tatuś kupił bułeczki, a mamusia przygotowała śniadanko

Później była kawa i składany wafelek z kajmakowo-orzechową masą również przygotowany przez mamę. Następnie opita i najedzona jak bąk wskoczyłam na rowerek i pomknęłam na działkę. Musiałam- w końcu dzisiaj wtorek
Pustynniki tracą liście po przekwitnięciu, ale zajmuje im to sporo czasu. Dość długo szpecą rabatkę.
Jadziu, mów do mnie Mistrzu

Twoim zdjęciom również niczego nie brakuje. Fruczaka chwytasz w locie

Z daliami mam w tym roku zgryza, bo mam aż cztery takie same, co oznacza, że w zakupionych musiały być pomyłki. jeszcze chociaż żeby byłe różne, ale identyczne

?
Wandziu-mimoza55, jak Ty to ślicznie ujęłaś

Drzemie chyba w Tobie dusza poety

, muszę to sobie zapamiętać. Sweet Honey, to maluszek z jesieni. jestem nią zachwycona. jazz, to też jedna z moich ulubionych.
Aniu, kwiaty na pewno się między sobą różnią

Swoją po prostu obserwuj, może następny kwiat będzie inny?
Wandziu-wanda7, moja też tak wygląda

A na dodatek jest obsypana kwiatami, już mi się bardzo podoba. Trudno zrobić jej zdjęcie. Przy słonecznej pogodzie kwiaty "świecą", jakby były pomalowane farbą fluorescencyjną.
Jutro sprawdzę, czy przy dalii jest znacznik, ale szczerze w to wątpię. Jakoś nie mam szczęścia do dalii, w większości trafiają mi się pomyłki

Jak na razie, tylko jedna jest zgodna.